- 18 Temmuz 2009
- 81.816
- 238.867
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
patladım
Sawerty - 17.12.2020 21:26 |
|
patladım
umarım bazıları komik diye beğenmiştirgüya cemaat bunları almak istemedimi verselerdi
fetönün dualarıyla uefayı kazandılar dediler adamlar ciddi ciddi,e siz şlyi alırdınız o zaman niye engel oldunuz
Şike ?RUBİNHO - 17.12.2020 21:39
Futbolda Allah belamızı ne zaman verdi?Alex´i gönderdiklerinde klübü başlarına yıkmadığımız zaman..
Basketbolda ne zaman belamızı verdi?Obradovic´i gönderdiklerinde klübü başlarına yıkmadığımız zaman..
geçmiş olsun..futbolun bitişine şahit olan bu gözler‚basketbolun da bitişini gördü çok şükür!
Yarın için hazırlıklıyız
Seni asla yalnız bırakmam. 19 yaşındaki çocuğu oyuna kurtarıcı olarak alan ekip suçludur. Taraftar ozan kabak'i mac içindeki mudahalelerini hiçe sayıp penaltı yaptırdığı için elestiriyordu. Ali yavuz konusunda çocuğa küfür edenlerin olacağını biliyordum. O yüzden en iyi cevap susmaktır.beni neden yalnız bıraktın bugün!
Seni asla yalnız bırakmam. 19 yaşındaki çocuğu oyuna kurtarıcı olarak alan ekip suçludur. Taraftar ozan kabak'i mac içindeki mudahalelerini hiçe sayıp penaltı yaptırdığı için elestiriyordu. Ali yavuz konusunda çocuğa küfür edenlerin olacağını biliyordum. O yüzden en iyi cevap susmaktır.![]()

Tarzı bana @Murat Saylak ı hatırlattı