Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sawerty - 17.12.2020 21:26​
bos.gif

Mesajı Gönderen: bozcaadali:cLink:1006477
Ali Koç´un bu rezilligin hesabını vermesi lazim

Hiçbir şeyin hesabını vermez. Kendini tanrı zannediyor beyimiz.

RUBİNHO - 17.12.2020 21:39

Futbolda Allah belamızı ne zaman verdi?Alex´i gönderdiklerinde klübü başlarına yıkmadığımız zaman..
Basketbolda ne zaman belamızı verdi?Obradovic´i gönderdiklerinde klübü başlarına yıkmadığımız zaman..
geçmiş olsun..futbolun bitişine şahit olan bu gözler‚basketbolun da bitişini gördü çok şükür!

Yakında Aliden 65nci sampiyonlugumuz için tescil hareketi başlatıyoruz gibi bir aciklama ve gaz alma operasyonu bekliyorum. O

güya cemaat bunları almak istemedimi verselerdi

fetönün dualarıyla uefayı kazandılar dediler adamlar ciddi ciddi,e siz şlyi alırdınız o zaman niye engel oldunuz

Şimdi de Katar'lılar almak istiyormuş ama taraftar olarak büyük resmi görmüşler ve oyunu bozacaklarmış.

RUBİNHO - 17.12.2020 21:39

Futbolda Allah belamızı ne zaman verdi?Alex´i gönderdiklerinde klübü başlarına yıkmadığımız zaman..
Basketbolda ne zaman belamızı verdi?Obradovic´i gönderdiklerinde klübü başlarına yıkmadığımız zaman..
geçmiş olsun..futbolun bitişine şahit olan bu gözler‚basketbolun da bitişini gördü çok şükür!
Şike ?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beni neden yalnız bıraktın bugün!
Seni asla yalnız bırakmam. 19 yaşındaki çocuğu oyuna kurtarıcı olarak alan ekip suçludur. Taraftar ozan kabak'i mac içindeki mudahalelerini hiçe sayıp penaltı yaptırdığı için elestiriyordu. Ali yavuz konusunda çocuğa küfür edenlerin olacağını biliyordum. O yüzden en iyi cevap susmaktır. :)

Seni asla yalnız bırakmam. 19 yaşındaki çocuğu oyuna kurtarıcı olarak alan ekip suçludur. Taraftar ozan kabak'i mac içindeki mudahalelerini hiçe sayıp penaltı yaptırdığı için elestiriyordu. Ali yavuz konusunda çocuğa küfür edenlerin olacağını biliyordum. O yüzden en iyi cevap susmaktır. :)

:rose::rose::rose::rose::rose:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt