Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.476
- 19.495
- 1.363
Dayı sanırım değişik şeyler deniyor.
ergen orço...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayı sanırım değişik şeyler deniyor.
Beyin yaşı 12 olabilir normal yaşı 35'miş bi mesajında ben 35 yaşında adamım diyorduYas 12 filandir bunun

Ersin Düzen Sergen'e paranoyak demiş galiba. Kargalar daha eğlenceli twitterda şu an
Edit:
adam israilin demir kubbe hava savunma sistemi gibi günde kaç tane beşiktaşa operasyon önlüyor ah bir bilseydinBunun göz altları niye böyle aga ilk defa böyle bi göz altı torbası görüyorum
Hiç tiner içen bir arkadaşında mı olmadıBunun göz altları niye böyle aga ilk defa böyle bi göz altı torbası görüyorum
Adam ne depresyonlar gecirdi bu yasina kadar. Beyni felc olmus yazikBeyin yaşı 12 olabilir normal yaşı 35'miş bi mesajında ben 35 yaşında adamım diyordu![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahaha. Perdelere dikkat etmekten adama dikkat etmemişim. Beşiktaş'ın üzerine oynanan oyunlardan yorgun düşmüştürBunun göz altları niye böyle aga ilk defa böyle bi göz altı torbası görüyorum
Ahmet ercanlar ile bunu kafes dovusu yaptiracaksin. Alican cerezi kolayi izleyeceksin. Muthis ambians olurBunun göz altları niye böyle aga ilk defa böyle bi göz altı torbası görüyorum
Kazanan göktuğhanla kemer maçına çıkacakAhmet ercanlar ile bunu kafes dovusu yaptiracaksin. Alican cerezi kolayi izleyeceksin. Muthis ambians olur
ringi felan yakar deli danaKazanan göktuğhanla kemer maçına çıkacak![]()
Bunun göz altları niye böyle aga ilk defa böyle bi göz altı torbası görüyorum
Kazanan ceketi yakacakKazanan göktuğhanla kemer maçına çıkacak![]()
Şu zor fikstürde hem iyi oynayıp hem de galibiyet alınca kudurdular
Bunlar başkalarından medet umdukça oldukları yerde saymaya devam ederler. Gerçi onu da beceremeyip geriye gidiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 105989
Ekli dosyayı görüntüle 105990
Ekli dosyayı görüntüle 105991
Ekli dosyayı görüntüle 105993
Ekli dosyayı görüntüle 105994
Ersin Düzen Sergen'e paranoyak demiş galiba. Kargalar daha eğlenceli twitterda şu an
Edit: