Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu salaklar başkanları sonsuza dek kalacak sanıyor, inanılmaz biat kültürüne sahipler Aziz varken de böyle idi adam olmazlar. Sanki kendi paralarıymış gibi zenginiz havalarında dolanıyorlar çok ilginç, ulan en fazla borcu olan klüpsünüz

Ayrıca şahsi düşüncem Uefa bunlara ek ffp ceza verecek, eğer yalan değilse geçenlerde okudum Gattuso Eljif için, üzerine para aldığımız oyuncu için neden hesap verelim diye demeç vermiş illaki bunlar görülüyordur ve Avrupa bileti almaları bekleniyor gibi. Daha dün bir yorumcu, yazın muhtemel transfer yasağı gelecek şimdiden herkesi almaya çalışıyor dedi.

Ayrıca şahsi düşüncem Uefa bunlara ek ffp ceza verecek, eğer yalan değilse geçenlerde okudum Gattuso Eljif için, üzerine para aldığımız oyuncu için neden hesap verelim diye demeç vermiş
Bunu yazan twitter'da Kontraspor diye bir hesap. Tamamen Fenerbahçe aleyhinde gönderiler paylaşır. Ne yazık ki Gattuso'nun böyle bir demeci yok olsaydı ne güzel olurdu

Bunu yazan twitter'da Kontraspor diye bir hesap. Tamamen Fenerbahçe aleyhinde gönderiler paylaşır. Ne yazık ki Gattuso'nun böyle bir demeci yok olsaydı ne güzel olurdu
Oysa yalandır ama zaten gerek te yok bunların üçkağıt yaptığını anlamak için

Tff başkanı çıkmış Mesut gelsin diye Gustavo ve Serdar indirim yaptı diyor, ulan sana ne.

Güya Fifa siyaseti futbola karıştıran federasyonlara ceza veriyordu, valla şikayet etmek lazım

Oysa yalandır ama zaten gerek te yok bunların üçkağıt yaptığını anlamak için

Tff başkanı çıkmış Mesut gelsin diye Gustavo ve Serdar indirim yaptı diyor, ulan sana ne.

Güya Fifa siyaseti futbola karıştıran federasyonlara ceza veriyordu, valla şikayet etmek lazım

Nasıl sana ne!? Adam fb 2. Başkanlık yaptı. Bu demeçte sıkıntı yok, sıkıntı ve garabetlik bu adamın TFF başkanı olması. Biz bunu nasıl Başkan yaptık, bunu sorgulamalıyız. Siyaset ne yazık ki bırak TFF yi takımları bile şekillendiriyor. Üzücü tarafı iktidarı muhalefeti, sağı solu hepsi aynı. Geçmişte de böyleydi ve ne yazık ki gelecekte de böyle olacak..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl sana ne!? Adam fb 2. Başkanlık yaptı. Bu demeçte sıkıntı yok, sıkıntı ve garabetlik bu adamın TFF başkanı olması. Biz bunu nasıl Başkan yaptık, bunu sorgulamalıyız. Siyaset ne yazık ki bırak TFF yi takımları bile şekillendiriyor. Üzücü tarafı iktidarı muhalefeti, sağı solu hepsi aynı. Geçmişte de böyleydi ve ne yazık ki gelecekte de böyle olacak..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E aynı şeyi diyorum zaten normalde tff başkanı olmamalı ama peki yıldırım demirören neydi?

Balık baştan kokmuş madem gelmiş o mevkiye en azından adabıyla sussun diyorum

Bursa teknik direktörü Yılmaz vural..

Bursa forveti Hakan Şükür..

Sezonu gene 2.olarak bitiren Fenerbahçe, 2.lerin oynadığı Başbakanlık kupasında 1-0 öne geçmesine rağmen maçı 3-1 kaybedip kupada 2.oldu..

ok.gif
Lion_Hunter - 29.01.2021 20:34​
bos.gif

Bu kurufasulye´nin gelmesi hiç hoş olmadı.

ok.gif
F.Bahcem - 29.01.2021 20:47​
bos.gif

Ben bunu anlamiyorum boyle bir adam var‚ gsyi sampiyon yapmis felan..sen deli gibi kanat ariyorsun. Al iste monacodan..almazsan gelir rakibini yine sampiyon yapar. Ust duzey oyuncu degil ama ligin icinden geciyor herif.

ok.gif
F.Bahcem - 29.01.2021 20:47

bos.gif

Ben bunu anlamiyorum boyle bir adam var‚ gsyi sampiyon yapmis felan..sen deli gibi kanat ariyorsun. Al iste monacodan..almazsan gelir rakibini yine sampiyon yapar. Ust duzey oyuncu degil ama ligin icinden geciyor herif.

denediniz koçum da o sizin sonradan fb' li olan oyunculardan değil.. anladın kuşçuk ? :)

Mesajı Gönderen: Lion_Hunter
Onyekuru gibi bir topçumuz olmadı.Kıskanmak derseniz evet kıskanıyor um.

Cevap:
ok.gif
6kasimkadikoy - 29.01.2021 20:53
Nickini bari değiştir. Tam nem kapılacak bir ortam. Bir fenerbahçeli nasıl aslan ismini nickine koyar. Ben aslan diye hayvanı yok sayıyorum bırak nick olarak seçmeyi

adamın adı 'lion hunter' yani, aslan avcısı, alttaki mal da lion kelimesine çıldırıyor asdusahdaodjağ

Mesajı Gönderen: Lion_Hunter
Onyekuru gibi bir topçumuz olmadı.Kıskanmak derseniz evet kıskanıyor um.

Cevap:
ok.gif
6kasimkadikoy - 29.01.2021 20:53
Nickini bari değiştir. Tam nem kapılacak bir ortam. Bir fenerbahçeli nasıl aslan ismini nickine koyar. Ben aslan diye hayvanı yok sayıyorum bırak nick olarak seçmeyi

adamın adı 'lion hunter' yani, aslan avcısı, alttaki mal da lion kelimesine çıldırıyor asdusahdaodjağ
Welcome to Nani yazan taraftardan ne bekliyoruz ki? 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt