- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Windows 10 daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Windows 10 daha iyi
Bunu yazan twitter'da Kontraspor diye bir hesap. Tamamen Fenerbahçe aleyhinde gönderiler paylaşır. Ne yazık ki Gattuso'nun böyle bir demeci yok olsaydı ne güzel olurduAyrıca şahsi düşüncem Uefa bunlara ek ffp ceza verecek, eğer yalan değilse geçenlerde okudum Gattuso Eljif için, üzerine para aldığımız oyuncu için neden hesap verelim diye demeç vermiş
Oysa yalandır ama zaten gerek te yok bunların üçkağıt yaptığını anlamak içinBunu yazan twitter'da Kontraspor diye bir hesap. Tamamen Fenerbahçe aleyhinde gönderiler paylaşır. Ne yazık ki Gattuso'nun böyle bir demeci yok olsaydı ne güzel olurdu
Oysa yalandır ama zaten gerek te yok bunların üçkağıt yaptığını anlamak için
Tff başkanı çıkmış Mesut gelsin diye Gustavo ve Serdar indirim yaptı diyor, ulan sana ne.
Güya Fifa siyaseti futbola karıştıran federasyonlara ceza veriyordu, valla şikayet etmek lazım
E aynı şeyi diyorum zaten normalde tff başkanı olmamalı ama peki yıldırım demirören neydi?Nasıl sana ne!? Adam fb 2. Başkanlık yaptı. Bu demeçte sıkıntı yok, sıkıntı ve garabetlik bu adamın TFF başkanı olması. Biz bunu nasıl Başkan yaptık, bunu sorgulamalıyız. Siyaset ne yazık ki bırak TFF yi takımları bile şekillendiriyor. Üzücü tarafı iktidarı muhalefeti, sağı solu hepsi aynı. Geçmişte de böyleydi ve ne yazık ki gelecekte de böyle olacak..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün bu gidişle bizi nando bile kurtaramaz
|
|
|
|
F.Bahcem - 29.01.2021 20:47![]()
![]()
Ben bunu anlamiyorum boyle bir adam var‚ gsyi sampiyon yapmis felan..sen deli gibi kanat ariyorsun. Al iste monacodan..almazsan gelir rakibini yine sampiyon yapar. Ust duzey oyuncu degil ama ligin icinden geciyor herif.
Welcome to Nani yazan taraftardan ne bekliyoruz ki?Mesajı Gönderen: Lion_Hunter
Onyekuru gibi bir topçumuz olmadı.Kıskanmak derseniz evet kıskanıyor um.
Cevap:
6kasimkadikoy - 29.01.2021 20:53![]()
Nickini bari değiştir. Tam nem kapılacak bir ortam. Bir fenerbahçeli nasıl aslan ismini nickine koyar. Ben aslan diye hayvanı yok sayıyorum bırak nick olarak seçmeyi
adamın adı 'lion hunter' yani, aslan avcısı, alttaki mal da lion kelimesine çıldırıyor asdusahdaodjağ