- 20 Eylül 2009
- 19.042
- 17.592
- 2.773
|
|
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
|
|
valla hatay ezdi fb'yi ama şans yok + altayın gününde olması
kaez - 02.02.2021 19:25![]()
![]()
Hala hataydan gol yiyecekmis gibi hissediyorum psikolojim bozuldu
Bizim maçı izlerken yazmış![]()
Kendilerinin ne oynadıklarına baksınlar da önce bulundukları yeri sorgulasınlar
Cenk Akgün - 02.02.2021 20:39![]()
![]()
Mesajı Gönderen: OuT_oF-CoNTrOL:cLink:1782334
Heriflerin kadroya bakıyorum‚ skora bakıyorum nasıl olabilir anlayamıyorum
Ben de cozemiyorum vallahi
Su son 3 4 maci nasil kayipsiz gectiler hayret
O pozisyonda hakem hataylıya faul çaldı yamulmuyorsamvalla hatay ezdi fb'yi ama şans yok + altayın gününde olması
altay'ın elinden kaçırdığı topu ozan çizgiden çıkarmasaydı şimdi altay suçlu olacaktı. futbol garip 1 oyun
Lakin olay ne biliyor musunuz koparken hakemler tutuyor işteFenerin oynadığı neyse son 5-6 maç idare edersin kalmış 20 hafta mümkün değil bu şekilde gitmeleri şuan çizgide yürüyorlar bir kez dışarı çıktıklarında kolay kolay toparlayamazlar zihinsel olarak buna hazır bir camia.
Hocam haklı olabilirsin ama şans da olacak Hatay maçında biri girse çok farklı olurdu o açıdan bakıyorum ben olaya.Lakin olay ne biliyor musunuz koparken hakemler tutuyor işte
Aynen öyle. Başakşehir maçında 10. dakika 1-0 mağlupsun, Gustavo denen oyuncun tabanla giriyor lakin hakem müsveddesi Var'a bakmasına rağmen kırmızıyı veremiyor çünkü verse maç farka gidecek, şikebahçe denen takım yarıştan kopacak. Fb için ligin kırılma anıydı ve çok güzel ittirdiler, yarışa zorla ortak ettiler.Lakin olay ne biliyor musunuz koparken hakemler tutuyor işte
Bunu okudum gece, sırf şurada ettikleri yeminlerden dolayı hafta sonu çarpılabilirlerMostafa ilk macinda ilk golunu atinca hakem ''Drogba gibi, Falcao gibi, Gomis gibi'' derken güya Hakan'da demis
Ekli dosyayı görüntüle 112268
Ekli dosyayı görüntüle 112266
Ekli dosyayı görüntüle 112267
Acip ozeti dinledim yok oyle bisey ama simdi izettirsen inanmazlar montajlayip cikarmislardir derlerYok boyle kafa ya bu nasil forum

Şizofreni Erken Tanı Forumu.Mostafa ilk macinda ilk golunu atinca hakem ''Drogba gibi, Falcao gibi, Gomis gibi'' derken güya Hakan'da demis
Acip ozeti dinledim yok oyle bisey ama simdi izettirsen inanmazlar montajlayip cikarmislardir derlerYok boyle kafa ya bu nasil forum
Şizofreni Erken Tanı Forumu.
Psikiyatrik değeri olan bir forum dalga geçmeyin.
ben bunları hiç iyi görmüyorum bunların aklına gelen şeytanın aklına gelmezMostafa ilk macinda ilk golunu atinca SPIKER ''Drogba gibi, Falcao gibi, Gomis gibi'' derken güya Hakan'da demis
Ekli dosyayı görüntüle 112266
Ekli dosyayı görüntüle 112267
Oyle bir ortam yaratmislar ki giren kafayi bozuyor uzak durmak lazimben bunları hiç iyi görmüyorum bunların aklına gelen şeytanın aklına gelmez![]()

vallahi ya bu nasıl hayat böyle yaşanır mı bu başlığa her girdiğimde daha kötüsü olmaz diyorum başka bir manyaklıkla karşılaşıyorumOyle bir ortam yaratmislar ki giren kafayi bozuyor uzak durmak lazim
Adamin akli az calisiyor yok be oglum yok oyle bisey diyo, var deyince. Allah allah olabilir diye sorgulamiyor bile![]()