Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.648
- 109.474
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş alıntımı yaptın diye baktımda yapmamışsın anlamadığım sen neden fenerium a gidiyosunYıllardır yaptıkları transferlerin bomboş olduğu ortada. Suni bir transfer mücadelesi yaratılıyor ve genelini onlar kazanıyor. Sene sonunda ama görüyoruz ki şampiyon olamıyorlar.
Malumunuz çevrem Fenerbahçeli kaynıyor. Özellikle 2007'den beri transferleriyle ortalığı ayağa kaldırıp yılın takımını kurduklarını en iyisi oldukları algısını yaratırlar her sene. Bir Maldonado transfer sezonu yaşadım ki hala unutamıyorum. Adama resmen Brezilyalı Ronaldo muamelesi çektiler. Sonucu hepimiz gördük.
Onca senedir bu algılarla, transferlerle taraftarın gözü boyanarak sezona girip sezon sonu hüsrana uğruyor olmalarına "neden" sorusunu sormuyorlar. 2007'den beri sadece üç kere şampiyon olmuşsun. İkisi şike. Bana göre 2007'de de ağır bir şike döndü. Bunca transfere rağmen "neden şampiyon olamıyoruz" diye sormuyor musun!
Bu soruyu ben sordum onlara. Adamın gözü dönmüş durumda bana bağırdı, nefret kustu. Sen Fenerbahçe düşmanısın, senin tarafsız yorumların hepsi yalanmış diye bağırdı. Bana Fenerbahçe düşmanı diyor. Her sene en az bir iki kere Fenerium'a giden adama "düşman" diyor. İrfan Can kahveci bu kadar gerekli mi bu kadar para ödenir mi? Bir yıldır top oynamayan Mesut Özil'e bu kadar para verilir mi? Kendilerinin sorması gereken soruyu ben sordum diye düşman ilan edildim. Sok oldum. Sonrasında Twitter'a girince herkesin böyle olduğunu görünce artık bu sözün gerçekten deyimleşmesi gerektiğini TDK tarafından sözlüğe girmesi gerektiğini düşündüm.
"Eşekler adam olur Fenerbahçe adam olmaz!"
Renkdaş alıntımı yaptın diye baktımda yapmamışsın anlamadığım sen neden fenerium a gidiyosun
Yav Mesut ilk 11 başlasa mert onun yerine oyuna girse istatistikler yer değiştirirdi. Mesut geride olan takımda oyuna girdi biz topu onlara bıraktık bu istatistik normal.Bu çocuğa istemsizce üzülüyorum. Bugün Donktan falan özür diledi, centilmende oynadı. Galatasaray taraftarıyken parayı seçti, ama mutlu değil her halinden belli. Üzücü. Taraftarda benimsemedi.
Diğer noktaya gelirsek, Fenerin ilk yarı oyun planıyla ikinci yarı oyun planı farklıydı. Belkide bizim farklıydı bilmiyorum, topu onlara verdik. Daha çok pas yapmaları normal. Bir nokta daha, banada senelik 18 milyon euro verseler, bende en azından o kadarlık oynarım.
katılmıyorumTaraftar kitlesinde yıllarıdır süregelen başarısızlık sebebiyle akli sıkıntılar gözlemliyorum. Bizde de anormal tipler var ama bunların yüzde doksanı falan bu durumda. Bunu dalga amaçlı falan söylemiyorum ciddi tespittir , kardeşim Galatasaray varken başka takım tutulur mu , dert babası olmaya gönüllü olmanın ne mantığı var , empati yaptıkça acıyorum sizlere. Trilyonlarla oyuncak gibi oynayan adamı dahi rambo Okan'a dönüştüren Galatasaray sizde nelere sebep olmaz , yazık.
Linçleyip banlamışlardır şimdi rahmetliyiFB'nin kadrosu çok iyi, geniş diye ağzının suyu akanlar için şuraya aklı başında bir FB'li yorumu bırakalım.
Tam bir matematik profu