Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.567
- 2.217
- 1.813
Diyelim gol pozisyonu ofsayt değildi, yine bile yenememiş olacaklardı. Kaç senedir yenemiyorlar ve hala aynı kafadalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmparator kimi ekleyecek diyor. Feghouli Falcao Fernandes Oğulcan var daha bizim eksiğimiz daha çoktu bu maçta. Sağolsun medya gustavo dedi durdu.
Fatih bunlari mi izliyor@Fatih Celik kısa versiyon gelmiş abi![]()
dün 10 dakikalık versiyonunu attım da 1 dk mı yedin diye dönüş yapmışFatih bunlari mi izliyor
Kibirli yavşak, kimse bundan bahsetmiyor
ben mumtaz dayiyi ariyorum. bu macta ne sovlar yapmistir kimbilir. kufurler havada ucusmustur. muptelasi oldum mumtaz dayimindün 10 dakikalık versiyonunu attım da 1 dk mı yedin diye dönüş yapmış![]()
ben mumtaz dayiyi ariyorum. bu macta ne sovlar yapmistir kimbilir. kufurler havada ucusmustur. muptelasi oldum mumtaz dayimin
yeniyse at banadün görmüştüm iki kuş birbirini şampiyon yapıyor aslan hepsini her ğığığığığ diye gülüyordu![]()
yeniyse at bana
Parayı seçenler için üzülecek değilim dediğin gibi. Ayrıca bu adam Emre Kılınç ile çok iyi anlaşmıyor muydu? Yanlış mı hatırlıyorum? Şimdi Emre ortalamanın biraz üstü bir oyuncu ama Mert Hakan vasatın fazlasıyla altında. İkisi de bizde veya ikisi de Fenerbahçe'de olsaydı daha iyi olabilirdi ikisi için de.Uzulecek bisey yok rengo bunlari gitmeden once dusunecekti. 8 senedir sampiyon olmayan kulubun baskasi cok farkli 1-2 mac iyi oynamdigin anda taraftar zaten hemen uzerinde oluyor Fenerbahcede.
Bide bize bak yani MHY bizde olsaydi inan cok daha sabirli olurduk.
Gitsin simdi banka hesapina baksin kimsede uzulmesin hic buna.
Yav bi de bunların "6s yi küçümsüyorum" diye salakça bi başlıkları vardı. Ben asilim filan yazıyorlardı. Nerede o acaba?![]()
Şuydu galibaTam bir reyis.
abi onu bulmam zor da şunla idare et![]()