Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.597
- 7.158
- 853
dün fbli kardesim ile ilk defa aramiz limoni oldu...iyi dayandik bence...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke gitseler, 100 sene kupa alamazlar. + 3 sene sonra FETÖ’cüler Avrupa’ya kaçıp Bayerni ele almış der ve bunada kendileri inanır.Bir tane gerizekalilari Bundesligaya göc edelim demis. He bi lobi islerinizle sikelerinizle sizi alirlar. Transfer sikelerinden sonra sizin lisnansinizi iptal edip 10. lige atarlar
Bir tane gerizekalilari Bundesligaya göc edelim demis. He bi lobi islerinizle sikelerinizle sizi alirlar. Transfer sikelerinden sonra sizin lisnansinizi iptal edip 10. lige atarlar
Oberligadan falan anca lisans alirlar. RB Leipzig bile ordan baslamisti. Bunlar neye güvenerek baska lige gecersek direk 1. ligden baslarik kafasini yasiyor hic anlamadim.
Ee ağlamayana meme vermezler.Hakemlerden en çok şikayet edenlerin hakemler tarafından en çok kollanması ne kadar saçma değil mi
niye fenerin büyüklüğü şampiyınluk kupa büyüklüğü değilmiş kiBunlar ciddi ciddi başka lige gidip şampiyon olacaklarını mı sanıyorlar yav?
rambo okan büyüklüğü.derin gs ve bayern ilişkisi adlı konu açılabilir forumlarındaKeşke gitseler, 100 sene kupa alamazlar. + 3 sene sonra FETÖ’cüler Avrupa’ya kaçıp Bayerni ele almış der ve bunada kendileri inanır.

Bu fbliler iyicr kudurmus ruh hastalari gibi geziyorlar. Koc bunlari fena mamaliyor
Montaj yapip inandirmaya calisacak kadar düsmüs bu ortam cocuklari
apo hakemlere kirmizi don aliyormuşMesajı Gönderen: ENTERPRİSE:cLink:3464230
valla ben hakemlerin satın alınması taraftarıyım...onlar 1 veriyorsa 2 versin bizimkiler...artık cidden sıkıldım bu işten..aponun hakemlerin ailelerine hediye yolladığını duymuştum daha önce
Ilk defa olmaz
Bu fbliler iyicr kudurmus ruh hastalari gibi geziyorlar. Koc bunlari fena mamaliyor
Montaj yapip inandirmaya calisacak kadar düsmüs bu ortam cocuklari
Bir tane gerizekalilari Bundesligaya göc edelim demis. He bi lobi islerinizle sikelerinizle sizi alirlar. Transfer sikelerinden sonra sizin lisnansinizi iptal edip 10. lige atarlar