Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajı Gönderen: ENTERPRİSE:cLink:3464230
valla ben hakemlerin satın alınması taraftarıyım...onlar 1 veriyorsa 2 versin bizimkiler...artık cidden sıkıldım bu işten..aponun hakemlerin ailelerine hediye yolladığını duymuştum daha önce

Ilk defa olmaz

Bir tane gerizekalilari Bundesligaya göc edelim demis. He bi lobi islerinizle sikelerinizle sizi alirlar. Transfer sikelerinden sonra sizin lisnansinizi iptal edip 10. lige atarlar
Keşke gitseler, 100 sene kupa alamazlar. + 3 sene sonra FETÖ’cüler Avrupa’ya kaçıp Bayerni ele almış der ve bunada kendileri inanır.

Bir tane gerizekalilari Bundesligaya göc edelim demis. He bi lobi islerinizle sikelerinizle sizi alirlar. Transfer sikelerinden sonra sizin lisnansinizi iptal edip 10. lige atarlar

Oberligadan falan anca lisans alirlar. RB Leipzig bile ordan baslamisti. Bunlar neye güvenerek baska lige gecersek direk 1. ligden baslarik kafasini yasiyor hic anlamadim.

Oberligadan falan anca lisans alirlar. RB Leipzig bile ordan baslamisti. Bunlar neye güvenerek baska lige gecersek direk 1. ligden baslarik kafasini yasiyor hic anlamadim.

Cünkü Fenerbahcenin büyüklügü kupalarla ölcülemeyecek bir büyüklüktür. Kendilerini Bundesliga dan büyük görüyorlardir muhtemelen ondan orada baslayabileceklerini saniyorlardir.

Dün Kerem'in pozisyonunu ilk gördüğümde bana da penaltı gibi gelmişti. Sonra tekrar izledim arada kaldım. Türk basın ve medyasında tarafsızlığına inandığım tek yorumcu olan Erman Toroğlu penaltı değil demiş. Yani çok net bir şey yok ortada. Tartışmalı bir pozisyon. Bunun için ortalığı yangın yerine çevirdiler. İşte algı kasıp önümüzdeki maçlarına yatırım yapıyorlar şikeciler.

Hani şu pozisyona bjkli bir şey dese kısmen anlarım, trabzonlu bir şey dese anlarım da hakemlerden dert yanması gereken son kulüp olan f.bahçe taraftarlarına ne oluyor? Evet hakemler hakem değil. Olsa zaten şu an 5. sırada olurdun hatta onu da geçtim 2018-2019 sezonunda net küme düşerdin. Bu şikecilerde kayış gibi surat var helal olsun.

Totonuz yiyorsa bağırsanıza TFF istifa Nihat istifa diye?? Neden bağırmıyorsunuz? Neyin ne olduğunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.

Bu angutlar sanıyor ki rakipler hep bize ve Beşiktaş’a yatıyor bunlara hırs yapıyor. Demiyorlar ki biz oynayamıyorız bu takımlar bile bizi eziyor diye.

Bu fbliler iyicr kudurmus ruh hastalari gibi geziyorlar. Koc bunlari fena mamaliyor

Montaj yapip inandirmaya calisacak kadar düsmüs bu ortam cocuklari

Mesajı Gönderen: ENTERPRİSE:cLink:3464230
valla ben hakemlerin satın alınması taraftarıyım...onlar 1 veriyorsa 2 versin bizimkiler...artık cidden sıkıldım bu işten..aponun hakemlerin ailelerine hediye yolladığını duymuştum daha önce

Ilk defa olmaz
apo hakemlere kirmizi don aliyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt