Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben artık eminim bunların yiycek içeceklerine biseyler atiyolar. Cidden Kafayı yemiş bunlar. Burda beş sayfa yazar bunların söylediklerinin hepsini çürütürdüm ama gerek bile yok okadar akilsizlar. Yazık valla birde medyada görev yapıyor bu insanlar. Rezalet... Artık kendi yalanlarına inanmış bunlar. İyi Galatasarayliyim ya. Fenerli olsam çoktan futbol izlemeyi bırakmış yada intihar etmiş olurdum...Çok seviyeli, yapıcı ve ultra kaliteli bir program olmuş. Dinlerken cehaletimden utandım.
sezon başında limit açıklanınca federasyon önünde montunu yakan manyak bir gazeteci vardı totemleri falan mı acaba.110'u arayın, ülkeyi de yakar bu
dün maçı a Spordan takip ediyordum...bu ülkeye gelipte bu kadar YALANAN bir futbolcu görmedim...yok Mesut böyle yok Mesut şöyle yok Mesut varsa böyle yapmalısın...tam bir komediBunlar beyinsiz oldukları kadar futboldan da 1 gram anlamıyorlar.. mesut geldiğinden beri leş zaten tek bir tane kilit pası yok hep sağa sola ilk oynadığı maçtan beri biz burada bağıra bağıra söylüyoruz bu embesiller hala mesuta sovmeyin suçu yok erola sovun diyor .. Bir kulüp düşünün ki başkandan yöneticiye formayı sırtına geçiren topcusundan hocasına amigosundan taraftarına nasıl hepsi embesil olabiliyor incelenmesi gereken bir konu

slimani hic degilse gol kaciriyordu bu pozisyona bile giremiyor...
Gol bile kaciramiyor...
fenerlidir ne dese yeridir.Adam orta saha çizgisinin gerisinden çıkıyor vay arkadaş bu da mı ofsaytmış...
fenerlidir ne dese yeridir.Adam orta saha çizgisinin gerisinden çıkıyor vay arkadaş bu da mı ofsaytmış...
Konumuma bakmani tavsiye ediyorum ustatBen de dün ilginç bir ruya gördüm sözde ali koçla arkadaşız..el ilanları bastırıp sokaklara asacağız mert hakanı kotulemek için böyle sahibinden ilanı gibi bir metin yazıyoruz hem onu asagilayacagiz hem de bu şekilde satılacağını düşünüyoruz.. o ara bu başka birşeyle uğraşıyor ben de picligine ilanların bir kısmını altayla pelkas olarak değiştiriyorum moralleri bozulsun diye
Devamı yok ama sonra noldu bilemiyorum
Bunlar bunu anlayacak kadar zeki olsa zaten şuana kadar sidik yarışları sonucunda futbolda sahada kazanamadığı başarıları transferde kazanmaya çalışıp büyüklük ispatlamayi bu zanneden 6 milyar borç yapmış bir kitle olmazlardı. Bu borca rağmen Gelmeyen başarıların sebebi hep bu işte. Dünyanın en saçma kadrolarına en fahiş fiyatları ödeyen keriz bir zihniyet var bunlarda. Sen Mesut a dünya para veriyorsun ne kanadın var ne forvetin ne defansın üstüne birde yine sidik yarışı çatt 10 milyon Euro yaklaşık 85-90 milyon TL irfancan. Fazla ses etmemek lazım iyi oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 115369
Herife güçsüz ve fizik olarak yetersiz deyip sonra da kanat oynamalı diyorlar
Real'de kanat oynamıyordu ayrıca Werder Bremen döneminde sağ kanat oynuyordu.
Bunlar Messi'yi Maradona'yı filan mı aldıklarını sanıyorlar acaba ? yok hani gerçekten merak ediyorum Ozil'i prime döneminde bile açıp izlediler mi nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorlar mı ?Ekli dosyayı görüntüle 115369
Herife güçsüz ve fizik olarak yetersiz deyip sonra da kanat oynamalı diyorlar
Real'de kanat oynamıyordu ayrıca Werder Bremen döneminde sağ kanat oynuyordu.
Bunlar Dünya bize karşı demeye devam ettikleri sürece burunları boktan çıkmaz. Süpürün halı altına sorunları, gerçekleri görmemeye devam edin. Bizde Kupaları süpürelim.Çok seviyeli, yapıcı ve ultra kaliteli bir program olmuş. Dinlerken cehaletimden utandım.