Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
surlarprensi - 11.05.2021 22:31​
bos.gif

6s ye laf edersem abv benim. Helal olsun. Kimse biz gibi salak değil

yasinbaser - 11.05.2021 22:31​
bos.gif

gs ye ballı falan derdim de artık helal olsun diyorum.

ok.gif
Mastermind - 11.05.2021 22:31​
bos.gif

herifler bir fatih terimle yıllardır şampiyon oluyor amk koca camia bir hoca bir başkan bulamadık

Sansar91 - 11.05.2021 22:33​
bos.gif

valla yapacak bi şey yok o noktadan şampiyonluğu alacaklar winner olmak başka bir şey‚ bizim komple değiştirmemiz lazım kulübü.

ok.gif
Forza Kings - 11.05.2021 22:33​
bos.gif

Loser lıkda nirvanaya ulaştık yemin ederim. İstisnasız yüzyılın en loser takımıyız kimse kusura bakmasın.

Mastermind - 11.05.2021 22:36​
bos.gif

Mesajı Gönderen: zhadgump:cLink:5528266
Denizli maçının bir tık altı bir travma bu. Yine bizi buldu.

daha büyük travma bu emin ol orada sadece gs la yarışıyorduk 80küsur puanla şikeyle elimizden aldılar burada gs resmen feneri de bjkyide üst üste koyup şampiyon oluyor üstelik koca ilk yarı muslera yoktu forvetleri yoktu‚şu maçı alsak şampiyonduk psikoloji düzelecekti şuan artık gs tartışmasız türkiyenin en büyüğü

Lion_Hunter - 11.05.2021 22:39​
bos.gif

6s ve 8taş‚son maçlarında yenilirse‚bizim galip gelmemiz halinde şampiyon oluruz.Çıkmadık candan umut kesilmez

Phelps - 11.05.2021 22:44​
bos.gif

Adamlarda başkan yok‚ yönetim yok‚ camia kaos içinde‚ sezon içinde en önemli 5 topçusundan 1´i olan Belhandayı salak gibi gönderdiler ama ne oldu‚ çıktılar favori bjkyi çatır çutur yendiler.

İstediğiniz kadar bal diyin onu diyin bunu diyin.Aga‚ takımda hoca var hoca.Takımın her zerresine hakim‚ otoritesi var‚ ligde oynanan topu biliyor hatta bu ligin her haltını biliyor.Eğer Terim varsa ve gs potadaysa gs şampiyon olur bu bu kadar açık ve net..

Şike yaptiniz ve kume dusurulmediniz. Daha nasil bi ah alacaksiniz?

Ayhan TURGUT - 11.05.2021 22:48​
bos.gif

Biz kimden ah aldık bilemiyorum.
Tansiyonum kaç onu da bilemiyorum
Şu kulübün yakasından düşün.
Defolun ulan defolun.
Başarısız olan kim varsa defolsun.
Şu külübe sahip çıkın ağa babaları.
Neredesiniz ulan.

Sizin kaderiniz bu, kaderinizden kacamazsiniz

minor7th - 11.05.2021 22:50​
bos.gif

kendi maçını kaybetmiş olan bjk haftaya şampiyon olabilir mi, averaj nasıl olur diye hesaplıyoruz şampiyonluk maçını vererek, dünyanın neresinde böyle bir kepazelik var?

Salman - 11.05.2021 23:18​
bos.gif

Bu mağlubiyet şampiyonluğun habercisidir; yok lan o başka bir mağlubiyetti. Sırf ailesinden dolayı zengin ve yakışıklı diye herifi başkan yaptık o da geldi içine s.çtı ve gitti..

Dranşferleri yaparken öyle demiyordunuz ama. Buyuk baskani yedirmeyiz size!!

murathanouz - 11.05.2021 23:18​
bos.gif

Kimsenşn çocuğuda feneebahçeli olmaz kardeşim‚ neden olsun‚ hangi başarıyı görüp sevinecek çocuk. Okulda arkadaşları dalga geçsin diyemi olacaklar.
Yeni nesilin 4/1 bile bizden değil. 5-10 sene sonra 10-15 milyon taraftarımız ya olur ya olmaz.

Olmasin tabi. Olup da her sene rezil mi olsunlar

Bunlar neşter vurmasini bilmiyorlar. Ilk yapmalari gereken sey, devre arasi forvet yerine Irfan yarisina girmek kimin aklina geldiyse, onu sonsuza dek uzaklastirmalilar. Takimlari forvet diye cıglık atarken 10. orta sahayi aldilar

Ölüm kalım maçlarında ölen takım

1620783168051.webp

Denizli faciası, Trabzonspor faciası, play-off'ta finalde Galatasaray'a verilen şampiyonluk. Riekerink'li Galatsaray'a kupa finali kaybetme. Bunlar son maçlarda kaybedilenler.

İsmail Kartal'lı sezonda Belediye'ye kaybedilen sondan 1 önceki maçta; Kocaman'lı sezonda içeride 0-0 biten Galatasaray maçında kaçırılan şampiyonluklar var. Ligin bitimine 2 hafta kalan kaybedilen şampiyonluk da bu seferki Sivas mağlubiyeti de ilk değildir. Fenerbahçe'nin camia olarak final sendromu var. Ligin açık ara en çok 2. olan takımı.

Kupada epey finali var kazandığı 6. Euroleague'de 1 şampiyonluğa karşın 2 final mağlubiyeti var. Yani "ölüm kalım maçları"nda genelde ölen bir camia..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt