Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölüm kalım maçlarında ölen takım

Ekli dosyayı görüntüle 122630

Denizli faciası, Trabzonspor faciası, play-off'ta finalde Galatasaray'a verilen şampiyonluk. Riekerink'li Galatsaray'a kupa finali kaybetme. Bunlar son maçlarda kaybedilenler.

İsmail Kartal'lı sezonda Belediye'ye kaybedilen sondan 1 önceki maçta; Kocaman'lı sezonda içeride 0-0 biten Galatasaray maçında kaçırılan şampiyonluklar var. Ligin bitimine 2 hafta kalan kaybedilen şampiyonluk da bu seferki Sivas mağlubiyeti de ilk değildir. Fenerbahçe'nin camia olarak final sendromu var. Ligin açık ara en çok 2. olan takımı.

Kupada epey finali var kazandığı 6. Euroleague'de 1 şampiyonluğa karşın 2 final mağlubiyeti var. Yani "ölüm kalım maçları"nda genelde ölen bir camia..
SAÇ haklı.

Anlık bütün Fenerliler.

20181129_180954.webp

hatay ne zaman 7 yemiş kendi maçlarından önce onunbununtaşlılara sormak lazım.

onlar hataya 7 atarken nasıl sorun olmadıysa medyada,bizde hafta sonunda malatya 7-8 atarsak aynı şekilde suskunluk bekliyorum hepsinden.
biz 2.lig sonuncusuna 7 atamayız öyle de bir gerçek var. bjk nin izmir de puan kaybetmesi daha olası. olursa da kafa kafaya olacağız averaja giderse durum.

biz 2.lig sonuncusuna 7 atamayız öyle de bir gerçek var. bjk nin izmir de puan kaybetmesi daha olası. olursa da kafa kafaya olacağız averaja giderse durum.

bjk ninde hataya 7 atamayacağı bir gerçekti sonuçta . son hafta belli olmaz birşey diyemiyorum daha fazla.

göztepe den 1 km uzaktayım balçovada.maç günü bi şekilde o civarda oluruz skiktaş diye bağırmak için stada gelirlerken.

Baresii - 12.05.2021 00:39​
bos.gif

"Fenerbahçe adamın a. mına koyar" daki adam olmaktan çok üzülüyorum

Herkesin gözden kaçırdığı bir durum var fenerbahce şampiyonluk için son kurşunu attı Ali koc bırakabilir bu kadar yatırıma şampiyonlar ligine bile gidemiyorr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt