- 9 Temmuz 2011
- 34.477
- 29.506
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu efsaneyi tekrar tekrar atıcam
doğu karadeniz fb sempatizanıdır nedenini bilmiyorum rumlarla alakası olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 285631
Trabzon forumunda sürekli Galatasaray gömüp Feneri sempatik göstermeye çalışan bu gibi zatlardan çok şüpheleniyorum. Bilirsiniz ki böyle cümleler kuranlar genelde bu işin uygulayıcılarıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 285631
Trabzon forumunda sürekli Galatasaray gömüp Feneri sempatik göstermeye çalışan bu gibi zatlardan çok şüpheleniyorum. Bilirsiniz ki böyle cümleler kuranlar genelde bu işin uygulayıcılarıdır.
Bu gerçekten böyle ya bu arada fener böyle giderse 2-3 seneye Trabzon Eyüp ayarına düşer beştaşn Halide ortada allahlık olmuşlar zatennEn yakin arkadaslarim fenerli artik kizdirmiyorum onlarda kizmiyor eskiden hemen savunmaya gecerlerdi onlarda pes etmis
Bizi basakcity ile karıştırmış hams.Sag partinin proje takimimi![]()
Trabzonda şampiyonluk alırken herhalde SOL partilerden biri iktidardaydı. Diyorum bu lazların kafa çalışmıyor diye.Ekli dosyayı görüntüle 285631
Genele yaymaya gerek yok. Bu şahıs bu forumda çok dikkat çeken biri. Acun ağzıyla sürekli Galaatsaray'a saldırıyor. Genelde böyle bir durum yok.Trabzonda şampiyonluk alırken herhalde SOL partilerden biri iktidardaydı. Diyorum bu lazların kafa çalışmıyor diye.
Emin ol genele yaymıyorum ama bu kafa yapısına sahip çok Trabzonlu tanıyorum. Yani insan şu yukarıdaki yazıyı yazarken utanır. 24000 mesaj atmış bu adamın Trabzonsporlu olmama ihtimali yok.Genele yaymaya gerek yok. Bu şahıs bu forumda çok dikkat çeken biri. Acun ağzıyla sürekli Galaatsaray'a saldırıyor. Genelde böyle bir durum yok.