Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin ol genele yaymıyorum ama bu kafa yapısına sahip çok Trabzonlu tanıyorum. Yani insan şu yukarıdaki yazıyı yazarken utanır. 24000 mesaj atmış bu adamın Trabzonsporlu olmama ihtimali yok.
Yahu Trabzon başkanlığı yapmış Hacıosmanoğlu un bile 2. Takımı fener diyorlar. Böyleleri vardır. Ama çoğunluk müdür bilemem.

fazla söze gerek yok

"Fb olmasın Gs olsun" diyenleri içeren 720 saatlik video da yapılır.

Boş iş bunlar.

Gs-Ts arasını açıp, Fb-Ts arasını yumuşatma projesi sıçmıkları.

Aynı algıyı Bjk için de yapıyorlar. (Gs ile düşmanlaştırıp, Fb'ye yaklaştırmak).

Gs bu kadar arayı açmışken, yalnızlaştırma politikası işte.

fazla söze gerek yok

Chat gpt:
Bir tavaya kaç hamsi sığar?” sorusu hem mecazi hem de gerçek anlamda sorulabilir — hangisini kastettiğini bilmiyorum ama ikisine de cevap vereyim:

Gerçek anlamda:

Bir tavaya sığacak hamsi sayısı tavanın çapına ve hamsilerin boyutuna bağlıdır. Ortalama bir tava (26–28 cm çapında) kullanıldığında:

• Hamsiler dizilerek pişirilecekse (mısır ununa bulanıp sırt sırta konan Karadeniz usulü gibi), bir katmanda yaklaşık 25–30 hamsi sığar.

Ekli dosyayı görüntüle 285631

Trabzon forumunda sürekli Galatasaray gömüp Feneri sempatik göstermeye çalışan bu gibi zatlardan çok şüpheleniyorum. Bilirsiniz ki böyle cümleler kuranlar genelde bu işin uygulayıcılarıdır.
Adamlar taraftarınız yerdeyken kafasına tekme attılar ne çabuk unutulmuş o günler. Maçtan sonra olta sevinçleri yapmalar, tribünlere ana avrat sövmeler, bi de ğstüne ceza almamalar falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt