Fazlı Yakın
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2011
- 1.573
- 301
- 1.343
aynen direkt bunu diyememiş ama ima etmeye çalışmış.Bence yeterince kollandıklarını ifade etmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen direkt bunu diyememiş ama ima etmeye çalışmış.Bence yeterince kollandıklarını ifade etmiş
ali yağdırıyor
temiz bi 50 mio çekelim, fenerimize armağan olsun 51.5 mio'ya
fazla söze gerek yok
ben pek öyle oldugunu düşünmüyorum acikcasiBizle adı cıkan oyunculara salça olma hastalığından asla kurtulamicak bunlar. Hepside bir taraflarında patladı halen ders almıyolar. Aptal bir camiadır fenerbahçe
Böyle düşünürdüm ama ihtiyaçları olmadığı halde bizim transferlere sulanıyolar sürekli bu sebeple bence kesinlikle bilerek salça oluyolar. Bjk de sinsi sinsi yapıyo aynısını gedson rashica örneklerinde olduğu gibi. Genelde bunların transfer planı yok. Bizim talip olduğumuz en iyisidir diye düşünüp damlıyolar hemen. Adı çıkmamış Genç oyunculara bile talip olurken orda bir şekilde fener de oluyo. Medyadan, sosyal medyadan forumlardan görüp hemen işleme alıyolar. Bi yandanda iyi oluyo bize girecek kazakların belli kısmı transfer çalımı adı altında bunlara giriyoben pek öyle oldugunu düşünmüyorum acikcasi
Menajerler kapistiriyor muhtemelen ortaligi
Anelka kariyeri boyunca beklenti altı kalmış kalburüstü bir adam olarak göçtü gitti. Chelsea'de çok iyi 1 sezonu vardı. Onun dışında dolaşıp durdu. Kevin-Prince Boateng'le onu benzetiyorlardı. Dönem dönem parlayıp hiç bir zaman kalıcı olamayan adamlar. Fenerlilere sorsan onlarda oynayan herkes dünya yıldızı.Okyanusya'nin Hakikat Bakanligi bile diz cokup merhamet diler. Oyle bir tarih bukmek..
Donemin Mbappesi dedigi adamin Dunya Kupalarinda 2 maci var.
Brezilya'nin 10 numarasinin Dunya Kupasi maci yok.
Appiah (bunlar arasinda en ozendigim takimimda istedigim adamdir) son sezon Juve'de 15-20 mac oynamis.
Ekli dosyayı görüntüle 285668
Ben de ilk defa duydum biz alak beğendim