Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın kOç tan f.perez için "ikiciliginizi en içten duygularımla tebrik ediyorum" mektubu bekliyorum.

fener loser bir camiadır ama tsnin hep kafasına vura vura kupalarını da almıştır, tsnin sesi bile çıkamıyor artık taraftarları da kabullenmiş

fazla söze gerek yok

Fenerbahçe diyenler için... Adamlar kupanızı çaldı, sahanızda sizi dövdü, yıllardır sürekli dalga geçiyorlar ama siz hala Fener mi diyorsunuz?

Tay şey yapıldığı çayırı özlermiş.

Okyanusya'nin Hakikat Bakanligi bile diz cokup merhamet diler. Oyle bir tarih bukmek..

Donemin Mbappesi dedigi adamin Dunya Kupalarinda 2 maci var.
Brezilya'nin 10 numarasinin Dunya Kupasi maci yok.
Appiah (bunlar arasinda en ozendigim takimimda istedigim adamdir) son sezon Juve'de 15-20 mac oynamis.

1746992009835.webp

ben pek öyle oldugunu düşünmüyorum acikcasi
Menajerler kapistiriyor muhtemelen ortaligi
Böyle düşünürdüm ama ihtiyaçları olmadığı halde bizim transferlere sulanıyolar sürekli bu sebeple bence kesinlikle bilerek salça oluyolar. Bjk de sinsi sinsi yapıyo aynısını gedson rashica örneklerinde olduğu gibi. Genelde bunların transfer planı yok. Bizim talip olduğumuz en iyisidir diye düşünüp damlıyolar hemen. Adı çıkmamış Genç oyunculara bile talip olurken orda bir şekilde fener de oluyo. Medyadan, sosyal medyadan forumlardan görüp hemen işleme alıyolar. Bi yandanda iyi oluyo bize girecek kazakların belli kısmı transfer çalımı adı altında bunlara giriyo

Okyanusya'nin Hakikat Bakanligi bile diz cokup merhamet diler. Oyle bir tarih bukmek..

Donemin Mbappesi dedigi adamin Dunya Kupalarinda 2 maci var.
Brezilya'nin 10 numarasinin Dunya Kupasi maci yok.
Appiah (bunlar arasinda en ozendigim takimimda istedigim adamdir) son sezon Juve'de 15-20 mac oynamis.

Ekli dosyayı görüntüle 285668
Anelka kariyeri boyunca beklenti altı kalmış kalburüstü bir adam olarak göçtü gitti. Chelsea'de çok iyi 1 sezonu vardı. Onun dışında dolaşıp durdu. Kevin-Prince Boateng'le onu benzetiyorlardı. Dönem dönem parlayıp hiç bir zaman kalıcı olamayan adamlar. Fenerlilere sorsan onlarda oynayan herkes dünya yıldızı.

1747002289959.webp

smart-meme-wznk9fkijgilii5l.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt