Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herifleri bu adam yönetiyor olm daha ne diyebilirim ben

türkiyede basarili olmak gercekten cok zor degil su ortamda

dursun gibi beceriksiz bir baskan bile besinci sampiyonlugunu görmek üzere

fikra gibi ülke

cöp edilen o kadar cok milyon var ki bence kimse basariliyim demesin türkiyede

Bak hic istemem bir insanin canına zarar gelmesine. Fakat bu herifin baskanliginda bir fenerli kahrından intihar ederse sasirmayin.

Benim aklimda oyle kalmis. O donemde cokca soylenti vardi kulagina haber gittigi yonde. Zaten Temmuz'dan once imza atamazdi.
Yok reis duyuru tarihi bile 25 mayıs hatta Adnan Polat’ın önceden anlaştığını Aysal söylemişti, Elmander ve Selçuk ile.

Ha operasyonu falan futbol camiasındakiler çok önceden biliyorduysa bilemem ama sanmıyorum.

2003-2008 arası iki takım arasında fb lehine ciddi gelir farkı vardı. Bizler 17 bin kişilik stadlarda oynarken, fb 50 bin kişiye oynuyordu. Zaten iyi olan kadroları boğucu atmosfer ile birleşince, hakemler etki altında kalıyor, rakip takımlar güç bela top oynayabiliyordu orada.

Böyle bir gelir farkında bile fb rekabette vurup geçemedi. 2006-2008 o yüzden çok ciddi kırılma şampiyonluklarıdır rekabette.

Bundan sonra iki takım arasında bu denli imkan farkı olur mu, zannetmiyorum. Bu denli tek taraflı bir dominasyon olabilmesi için büyük çaplı kötü yönetilmek lazım bence.

Yanlız fb'in 11 yıldır şampiyon olamaması cidden tez konusu.

Bjk bile kaç kere oldu. TS bile, hatta Başak bile oldu bu süre zarfında ama Fb hiç olamadı.

O harcamalari gelir farkiyla da izah edemeyiz her donem oldugu gibi birileri ceplerinden tonla harcama yapti..
Bizim adam gibi para harcadigimiz sezon elano ve keitali sezondur ..o zamanlar 5 milyon ustu bonservis bizim icin hayal gibiydi bunlar anelka appiah lugano alex kezman edu sonrasinda guiza mehmet topuz falan hayvani paralar harcandi isin maas boyutu da cok ayri bir olay.
Bİz veteranlarimizi toplayip bu heriflere karsi iyi kazanmisiz 2 sampiyonlugu ..
Unal aysalla birlikte 2 takimin harcamalari dengelenmeye basladi diyebiliriz

O harcamalari gelir farkiyla da izah edemeyiz her donem oldugu gibi birileri ceplerinden tonla harcama yapti..
Bizim adam gibi para harcadigimiz sezon elano ve keitali sezondur ..o zamanlar 5 milyon ustu bonservis bizim icin hayal gibiydi bunlar anelka appiah lugano alex kezman edu sonrasinda guiza mehmet topuz falan hayvani paralar harcandi isin maas boyutu da cok ayri bir olay.
Bİz veteranlarimizi toplayip bu heriflere karsi iyi kazanmisiz 2 sampiyonlugu ..
Unal aysalla birlikte 2 takimin harcamalari dengelenmeye basladi diyebiliriz
Borca adam almışlar işte. Bıraktığında 600 milyon borç yok muydu? Ali Koç sayesinde 400 milyona filan indirdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt