Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.337
- 25.671
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ancelotti geçiyor aklımdan bence ona yönelirlerhahaha
Mourinho'yu aptal sandi herhalde. Soyup sogana cevirecek Ali'yi. Beter olsun.
Bakalim yeni hoca kim olacak. Yine Ismail'i getirirler. Saka maka hic istemem ha![]()
Morunhiodan beter olurlar cag disi bir hoca tam bir fosil burnundan kil aldirmaz seyine sallamaz feneri keske alsalar acaip isterim tek korktugum hoca ismail eagle o haric hepsi gelebilirAncelotti geçiyor aklımdan bence ona yönelirler
Ancelotti geçiyor aklımdan bence ona yönelirler
Ali Koc da ultra zengin degil ki. Adamin onlarca milyar dolari var saniyorlar herhalde.Sercan dinliyorum. Adam diyor ki fenere başkan olacak adamın ayak bastı 200 milyon Euro ile gelmesi lazım diyor. Ali den başka şansınız yok demeye getiriyor.100 milyon borçlara 100 milyon transfere gerekmiş. Bunlar akıllanmayacak akıllanmayacak. Herşeyi para üzerine kurmuş, para olmazsa biz bir hiçiz diyen tiplerle dolmuş.
Var zaten kisisel serveti 1 milyar usd uzerinde birde her yil elde ettigi gelir var ali koctan zengin adami su ulkede bulmak cok zor rahmi koctur belkiAli Koc da ultra zengin degil ki. Adamin onlarca milyar dolari var saniyorlar herhalde.
hahaha
Mourinho'yu aptal sandi herhalde. Soyup sogana cevirecek Ali'yi. Beter olsun.
Bakalim yeni hoca kim olacak. Yine Ismail'i getirirler. Saka maka hic istemem ha![]()
Onlarca milyar dolar dedim, renktaş. 1 milyar demedim.Var zaten kisisel serveti 1 milyar usd uzerinde birde her yil elde ettigi gelir var ali koctan zengin adami su ulkede bulmak cok zor rahmi koctur belki
Zaten paranın çoğunu kendi cebinden değil Koç şirketleri ile veriyor. Yani Koç ailesinin tamamını sayabiliriz.Onlarca milyar dolar dedim, renktaş. 1 milyar demedim.
1 milyar doların olunca her sene 100 milyon dolar veremezsin, bir yere kadar anca.
Ayrıca Forbes’a göre 2024’te 710 milyon dolar kişisel servetiyle TR’nin en zengin 41. kişisiymiş.
Koç’ların en zengini de İnan Kıraç’ın evlatlığı İpek Kıraç imiş hahahahaha
2025 listesine baktım, Ali Koç orada da milyarderler listesinde yok.
Hepsini oradan veremez, yetkisi yok. Rica minnet ile bir kısmı olur. Yetkisi olan iştiraklerinden verirler.Zaten paranın çoğunu kendi cebinden değil Koç şirketleri ile veriyor. Yani Koç ailesinin tamamını sayabiliriz.
O listelere cok takilma bunlarin yillik temettu gelirleri faaliyet kari gelirleri filan acaip fazla beyanda etmiyorlarOnlarca milyar dolar dedim, renktaş. 1 milyar demedim.
1 milyar doların olunca her sene 100 milyon dolar veremezsin, bir yere kadar anca.
Ayrıca Forbes’a göre 2024’te 710 milyon dolar kişisel servetiyle TR’nin en zengin 41. kişisiymiş.
Koç’ların en zengini de İnan Kıraç’ın evlatlığı İpek Kıraç imiş hahahahaha
2025 listesine baktım, Ali Koç orada da milyarderler listesinde yok.
Sergen olursa çok iyi olur, hesaplaşılması gereken bir defter var.