Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devrim Zengi: Haberimin kesinlikle arkasındayım. Ali Bey'e ve Mourinho'ya çok yakın bir yöneticiden aldım. Jose Mourinho 15 milyon eurodan 1 cent bile inmem, 15 milyon euroyu verin gideyim diyor.

Bunlarda biraz beyin olsa herseyi anlarlar ama adamlar tek hucreli gibi yasiyor konu futbol olunca..
-Fetö dediler yillarca fetö patladigindan beri biz cosmusuz fb sicmis
- Yapi yapi diyorlar VAR geldiginden beri senin yine sampiyonlugun yok ustune kale gibi evinde korudugun yenilmeme serilerinin tamami poset olmus milletin yalamasi olmussun..
Bu embesiller su 2 olayi dusunse aydinlanacak ama dedim ya tek hucreli gibiler

Sercan dinliyorum. Adam diyor ki fenere başkan olacak adamın ayak bastı 200 milyon Euro ile gelmesi lazım diyor. Ali den başka şansınız yok demeye getiriyor. :) 100 milyon borçlara 100 milyon transfere gerekmiş. Bunlar akıllanmayacak akıllanmayacak. Herşeyi para üzerine kurmuş, para olmazsa biz bir hiçiz diyen tiplerle dolmuş.
Ali Koc da ultra zengin degil ki. Adamin onlarca milyar dolari var saniyorlar herhalde.

Mourinho giderse harbi çok üzülürüm. İsmail Kartal hariç hepsine okey

Var zaten kisisel serveti 1 milyar usd uzerinde birde her yil elde ettigi gelir var ali koctan zengin adami su ulkede bulmak cok zor rahmi koctur belki
Onlarca milyar dolar dedim, renktaş. 1 milyar demedim.

1 milyar doların olunca her sene 100 milyon dolar veremezsin, bir yere kadar anca.

Ayrıca Forbes’a göre 2024’te 710 milyon dolar kişisel servetiyle TR’nin en zengin 41. kişisiymiş.

Koç’ların en zengini de İnan Kıraç’ın evlatlığı İpek Kıraç imiş hahahahaha

2025 listesine baktım, Ali Koç orada da milyarderler listesinde yok.

Son düzenleme:

1 milyar doların olunca her sene 100 milyon dolar veremezsin, bir yere kadar anca.

Ayrıca Forbes’a göre 2024’te 710 milyon dolar kişisel servetiyle TR’nin en zengin 41. kişisiymiş.

Zaten paranın çoğunu kendi cebinden değil Koç şirketleri ile veriyor. Yani Koç ailesinin tamamını sayabiliriz.

O listelere cok takilma bunlarin yillik temettu gelirleri faaliyet kari gelirleri filan acaip fazla beyanda etmiyorlar
Yurt disi bankalarinda yedi sulalesine yetecek paralari var

Kocun oglu varken inan kiracin evlatliginin daha zengin olma ihtimali sana mantikli geliyor mu ?
O beyan ediyordur Turkiyede hic birsey normal degil vergi beyan konusunda

Dunyada bill gates elon munsk filan amazon wall mart sahipleri hep forbeste ama forbeste adi olmayan ne adamlar var o listeler populer kultur malzemesi

Sergen olursa çok iyi olur, hesaplaşılması gereken bir defter var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt