Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.752
- 23.136
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.instagram.com
Zaten ben orda fenerli olduğunu düşünmüyorum. Aktif yazanların hepsi bizim forumdan sanırım. Yozgatlı bizim forumdan biri kesinAslında şuan tam üye olma zamanı antu forumu Galatasaraylilarla donatmaliyiz
Hic tanimiyorum renktas, niye?Bu Adam utanmadan halen video çekiyor. Şunun yaptığını yapsam yerin dibine girmeyi bırak sosyal medya ile tüm ilişiğimi keser terk ederdim.
Ahmet Konanç Icardi Yorumları yazıp izleyebilirsin aptallığınıHic tanimiyorum renktas, niye?
fbjk Twitlerini böyle okuyorum vallahi sggbnnn![]()
MantıklıYanliz artik herkes üye olabiliyor. Saldirip icine mi etsek oranin
2023 yılın mesajı,10 tane Berkay İsabetli de çıksa değişmez mükemmel bir tespitHerkes sakin oldugunda mantikli dusunur, duygusalken mantigini yitirir. Fb taraftarinda tam ters sekilde calisiyor. Her yenildiklerinde veya duygusal anlarda dogru yerlere elestirileri yoneltiyorlar. Ali Koc, JJ, bazi futbolcular, kendileri, kulup yapisi ve kulturu vs vs. Ancak duygusallik geçince sakin kafayla yine basliyorlar derin gs, hakemler, tff, fransa, feto, sans, allah, kader, haluk ulusoy, uzaylilar vs vs.
Bu sene de şampiyon olamazlarsa ve özellikle biz şampiyon olursak toplu kuş ölümü gerçekleşir.