- 27 Ocak 2010
- 139.047
- 105.303
- 5.648
harbi sağ bek osayi ilerde valencia batshuayi fb bilgim bu kadar.Adamlar bizim kadroyu ezbere biliyordur lan. Bana fenerden 5 oyuncu say dersen Gokhan Gonul, Volkan Demirel falan derim herhal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbi sağ bek osayi ilerde valencia batshuayi fb bilgim bu kadar.Adamlar bizim kadroyu ezbere biliyordur lan. Bana fenerden 5 oyuncu say dersen Gokhan Gonul, Volkan Demirel falan derim herhal
Biz o dönemde lig şampiyonluğu olmasa da diğer kupaları topluyorduk bunlarda hiçbir kupa yok.Bizim 14 seneyi görecek gibi bunlar,hatta bu kafayla o rekoru da geliştirirler gibi

Biz o dönemde lig şampiyonluğu olmasa da diğer kupaları topluyorduk bunlarda hiçbir kupa yok.![]()
Biz o dönemde lig şampiyonluğu olmasa da diğer kupaları topluyorduk bunlarda hiçbir kupa yok.![]()
TR Kupası'nı da çok alamamıştık o dönemde ya,3 defaydı galiba 14 senede.Bunlar ama evet o 3'ü de alamayacak gibi,bizim gibi TR Kupası takımı olamadılar hiçbir zaman
Bu denyo icardi'nin attığı gollerden sonra odasında gizli gizli aglamıyorsa hiç bir şey bilmiyorum. 5 yaşındaki cocuk'tan beterler ya
Bizim 14 seneyi görecek gibi bunlar,hatta bu kafayla o rekoru da geliştirirler gibi
İnşallah.
A.K. adlı eleman kaldığı müddet kötü anlamda her rekor mümkündür
Antu'dan önemli bir göç alıyorForumfb
Arayuze bir kac yildiz serpistirdik mi tamamdirrandıman alamıyorum kendi fb forumumuzu kuralım
Kült antulu Yozgatlı vs. isimli hesaplar açalım. Gerisi gelir.randıman alamıyorum kendi fb forumumuzu kuralım