Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.892
- 8.667
- 2.518
bizim maçı nasıl bulacaz şimdi antuda :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derbi maç başlığını komple okudum. bunlar ağır sıkıntılı tayfa.FENERBAHÇE - Galatasaray | 8 Ocak 2023 Pazar | 19:00 - Forum FB | Bağımsız Fenerbahçe Taraftar Sitesi
Teşrifata gerek yokwww.forumfb.com
Cidden manyaklar dolasiyor burda. Küfürler ucusuyor xd
Adamlar oc diye yazip duruyorlar resmenderbi maç başlığını komple okudum. bunlar ağır sıkıntılı tayfa.
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntılı olmayan fenerli mi var rengimderbi maç başlığını komple okudum. bunlar ağır sıkıntılı tayfa.
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu siteden uzak durmakta fayda var..!!FENERBAHÇE - Galatasaray | 8 Ocak 2023 Pazar | 19:00 - Forum FB | Bağımsız Fenerbahçe Taraftar Sitesi
Teşrifata gerek yokwww.forumfb.com
Cidden manyaklar dolasiyor burda. Küfürler ucusuyor xd
Bu cidden bambaska olaybu siteden uzak durmakta fayda var..!!
Hakan Motz ilk üyelerinden diye hatırlıyorumAdamlar oc diye yazip duruyorlar resmen![]()
Hakan Motz ilk üyelerinden diye hatırlıyorum
Üye olayım mı ne diyorsunBu cidden bambaska olay
Elimizden eğlencemizi aldılar. Her mağlubiyetlerinde her galibiyetimizde coşar çağlardı bu başlık artık susuz bir nehir gibi.Antu'nun dağılması üzdü beni. Fenerli kardeşlerimizin sanrıları, çılgın komplo teorileri, hayal kırıklıkları, kaybetmişliğin getirdiği öfkeli halleri yakinen takip edebiliyorduk... O güzel kuşlar, uçup gitti tıpkı hayalleri gibi.
Onaylanmadi benim dahaÜye olayım mı ne diyorsun
Skiller diye bi mal var cok iyiYok ya bitmiş antu cidden. Maç başlığına bile yazan yok. Yazıklar olsun, ruh hastası ankara fenerbahce favori karakterimdi.![]()