- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bizim sucukculara kızıyordum 3 kelimelerden 2si küfür diye bunlar küfürden başka kelime bilmiyormuş.
aha bu daha da iyi ik gsli tribune sizmis
Vay arkadaş ofsayt değilmiş pozisyon
Sen hic mac izledin mi renkdas tribunlerden ? Ben bildim bileli boyle. Bunlarin stadinda izlemedim ama bejeke olsun birkac anadolu takimi olsun, hep boyleBizimki de boyle
Sucukcular, artik kim cikardiysa bunu, disindaki tribunlerimizde boyle.. Turkiye boyle yani
![]()
Beinsportsdaki pozisyon diğer taraftaki kamera açısıyla gösterildiği için bu taraftaki en öndeki fenerlinin ayağını göremiyoruz orda. Bu açıdan sanki ofsayt değil gibi nelsonun omzu tribündeki renklerle karışmış biraz tam belli olmuyor ama tahmini olarak geride olması gerek çünkü fenerlinin ayak ile onun ayağı arasında baya mesafe varCok belli degil renklerden ama sanki hala kolu onde gorunuyor. Erman Toroglu tipitipine bu noktada hep katildim, katiliyorum. Futbol ayak oyunu, boyle kolla falan cizgi cekilmesi eger vurup cekmiyorsa oyuncu anlamsiz... Ama yapacak birsey yok, kural bu.
Beinsportsdaki pozisyon diğer taraftaki kamera açısıyla gösterildiği için bu taraftaki en öndeki fenerlinin ayağını göremiyoruz orda. Bu açıdan sanki değil gibi nelsonun omzu tribündeki renklerle karışmış biraz tam belli olmuyor ama tahmini olarak geride olması gerek çünkü fenerlinin ayak ile onun ayağı arasında baya mesafe var
Galatasarayin gollerinde ofsayt var eveveve diyip obcektif gorunmek isteyenler s gitsin menhettindaki en yuksek binadan atlasin bizi de bosa ugrastirmasin..
Mac icinde gordugumuzde bile ofsayt yoktu dedik
Baktilar ki bu ates ufleyerek sonmez..Galatasarayi durduramayiz bugun..
EZE EZE KAZANDIK..
NOT : sergio oliverianin golunde kalecinin biraz yaninda birisi olsaydi onu da iptal edecekti kansizlar..
Kerem in golune de bi kulp takamadilar.
Cunku 1-0 da bisey uydurma sanslari olcakti..
Dunku mac elif elmasin elle attigi vardan donmeyen mactan bile buyuk bir IGRENCLIK BARINDIRIYORDU
Hep biz yaziyoruz, lafta kaliyor.Bu pislikleri belgeleyip kamuoyuna sunmak yonetimin isi.Dunku hakemin pesini birakmamak gerekiyor.Galatasarayi dogradi.
Bh fenerli değil bence çok mantıklı cümle kuruyor.
Gol bu pozisyon hani vermediler ama ses edeceğim bir pozisyon değil çok ince. buna gelene kadar daha neler yaptılar çok şükür sinmedik yılmadık meler net olarak bizi infaza çıktı belli bir dk dan sonra işe yaramayacağını anladı bıraktı.21:10 (tam sergio topa dokunurken durdurun)
Ilk sayilmayan golümüzün en ideal yan çekimi.
resmen golü yemişler
Maç boyunca 75 kez yazdım golümüz yendi diye. Ofsaytla zerre alakası yoktu pozisyonunGüldüm ama videoyu çeken arkadaş belli ki düzgün bir arkadaş düzgün bir taraftar. Şizofreni fenerlilerden değil gibi geldi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca çektiği video ile çok da güzel bir done verdi Bein'den daha iyi bir açı var
Ekli dosyayı görüntüle 187036
Nerede ulan ofsayt allahsız kitapsızlar @GuntekinOnay