Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bizim sucukculara kızıyordum 3 kelimelerden 2si küfür diye bunlar küfürden başka kelime bilmiyormuş.

Sen hic mac izledin mi renkdas tribunlerden ? Ben bildim bileli boyle. Bunlarin stadinda izlemedim ama bejeke olsun birkac anadolu takimi olsun, hep boyle :) Bizimki de boyle :) Sucukcular, artik kim cikardiysa bunu, disindaki tribunlerimizde boyle.. Turkiye boyle yani :)

Son düzenleme:
Vay arkadaş ofsayt değilmiş pozisyon

Cok belli degil renklerden ama sanki hala kolu onde gorunuyor. Erman Toroglu tipitipine bu noktada hep katildim, katiliyorum. Futbol ayak oyunu, boyle kolla falan cizgi cekilmesi eger vurup cekmiyorsa oyuncu anlamsiz... Ama yapacak birsey yok, kural bu.

Sen hic mac izledin mi renkdas tribunlerden ? Ben bildim bileli boyle. Bunlarin stadinda izlemedim ama bejeke olsun birkac anadolu takimi olsun, hep boyle :) Bizimki de boyle :) Sucukcular, artik kim cikardiysa bunu, disindaki tribunlerimizde boyle.. Turkiye boyle yani :)

Bu arada, bunlarin stadinda mac izlemedim ama bir yazilim projesi geregi 3 ay boyunca gittim stadlarina :) yemekhanelerinden tut muzesine, yonetim ofislerinden, arsivlerine kadar vs... ama tabi profesyonel yasam :) aklima geldi de simdi belirteyim istedim :)

Cok belli degil renklerden ama sanki hala kolu onde gorunuyor. Erman Toroglu tipitipine bu noktada hep katildim, katiliyorum. Futbol ayak oyunu, boyle kolla falan cizgi cekilmesi eger vurup cekmiyorsa oyuncu anlamsiz... Ama yapacak birsey yok, kural bu.
Beinsportsdaki pozisyon diğer taraftaki kamera açısıyla gösterildiği için bu taraftaki en öndeki fenerlinin ayağını göremiyoruz orda. Bu açıdan sanki ofsayt değil gibi nelsonun omzu tribündeki renklerle karışmış biraz tam belli olmuyor ama tahmini olarak geride olması gerek çünkü fenerlinin ayak ile onun ayağı arasında baya mesafe var

Beinsportsdaki pozisyon diğer taraftaki kamera açısıyla gösterildiği için bu taraftaki en öndeki fenerlinin ayağını göremiyoruz orda. Bu açıdan sanki değil gibi nelsonun omzu tribündeki renklerle karışmış biraz tam belli olmuyor ama tahmini olarak geride olması gerek çünkü fenerlinin ayak ile onun ayağı arasında baya mesafe var

Vucudu, one dogru duruyordu diger goruntude de bilemiyoruz iste net olarak. Mac icinde bende olmadigini dusundum acikcasi. Bu goruntude ama "net degil" diyemiyoruz bence. Profesyonel bir inceleme lazim (renk ayrimi vs..)...

Galatasarayin gollerinde ofsayt var eveveve diyip obcektif gorunmek isteyenler s gitsin menhettindaki en yuksek binadan atlasin bizi de bosa ugrastirmasin..

Mac icinde gordugumuzde bile ofsayt yoktu dedik

Baktilar ki bu ates ufleyerek sonmez..Galatasarayi durduramayiz bugun..

EZE EZE KAZANDIK..

NOT : sergio oliverianin golunde kalecinin biraz yaninda birisi olsaydi onu da iptal edecekti kansizlar..

Kerem in golune de bi kulp takamadilar.

Cunku 1-0 da bisey uydurma sanslari olcakti..

Dunku mac elif elmasin elle attigi vardan donmeyen mactan bile buyuk bir IGRENCLIK BARINDIRIYORDU

Hep biz yaziyoruz, lafta kaliyor.Bu pislikleri belgeleyip kamuoyuna sunmak yonetimin isi.Dunku hakemin pesini birakmamak gerekiyor.Galatasarayi dogradi.

Sezon sonuna kadar Sivas maçı diyetini ödetmek için pusuda olacak bu kansızlar.

Biz objektif olmasak, Kerem'in gölüne de kulp bulurduk ama o doğru karardı.

Apo'nun gol tertemizdi. Farkımızı yediler.
Sırf Meler yüzünden maçın içinde sinirden keyif alamadım.

21:10 (tam sergio topa dokunurken durdurun)
Ilk sayilmayan golümüzün en ideal yan çekimi.
resmen golü yemişler
Gol bu pozisyon hani vermediler ama ses edeceğim bir pozisyon değil çok ince. buna gelene kadar daha neler yaptılar çok şükür sinmedik yılmadık meler net olarak bizi infaza çıktı belli bir dk dan sonra işe yaramayacağını anladı bıraktı.

Ya bence de gol gibi ama takdir haklarinin %100'ünü fener lehine kullandi. Resmen beraberlik icin elinden geleni yapti. Bizim takim kaliteli diye oradan ciktik ama sizce Anadolu takimlarinin sansi var mi? Acin izleyin maclarini, oyle coskulu seyircileri filan yok. Tek yaptiklari istisnasiz sadece hakeme baski. Fenerlinin ayagi kaysa ouvvv ouvvv hemen faul istiyorlar veya faulle top aldiklarinda bile oyun dursun istemiyorlar. Tek yaptiklari hep bana hep bana
Doktorun paylastigi linkin mac sonuna gidin. Adam ciddi ciddi Halil Umut Meler 3 fener 0 diyor.

Güldüm ama videoyu çeken arkadaş belli ki düzgün bir arkadaş düzgün bir taraftar. Şizofreni fenerlilerden değil gibi geldi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca çektiği video ile çok da güzel bir done verdi Bein'den daha iyi bir açı var ;D

Ekli dosyayı görüntüle 187036

Nerede ulan ofsayt allahsız kitapsızlar @GuntekinOnay
Maç boyunca 75 kez yazdım golümüz yendi diye. Ofsaytla zerre alakası yoktu pozisyonun

Adamin ayak en az 30 cm onde. Orada omuzun filan onde olmasi icin Nelson'un goril gibi filan olmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt