Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg net büyük oyuncu. Geçen sene kendisini biraz sıksaydı kesinlikle o kadar kötü geçirmezdik sezonu.

04-10 örneğin net doğru. Senelerce biz orta sahamız olmadan oynadık barış özbek, mustafa sarp falan vardı tiki taka oynamaya çalışıyorduk gençler bilmez o günleri. Fenerde Appiah anelka alex tuncay falan oynuyordu.

Dediğin gibi fenerin zaten geçen sene sonunda güçlü bir oyunu vardı. Kartelliyle devam ederdim ben olsam.

total futbol oyniycız

bunlar ardayı gözlerinde çok büyütüyorlar o çocuk şu an sadece wonderkid ama fazlası yok yanı ilk 11 icin fizik olarakta mental olarakta hazır degil cok bariz görülüyor hala çocuk fiziginde jesus kurt hoca 11 oynatsa ikili mücadelenin birinde bacagını eline verebilirler

jesusun 2 bariz hata/kötü tarafı var ,ligi bence fazlasıyla kücümsedi yada ciddiye almadı ve transferleride ona göre yaptırdı 13 tane adam aldırmış nerdeyse hepsi vasat çer çöpler 1 tane bile lider oyuncuları yok sahada

yalı koç ise maddi gücle hakemleri medyayı baskılar işi kotarırım gibi düşündü ama o kebab fikstür bile ellerınde patladı

Önce bizle sidik yarıştırmayı bırakacaklar anca o zaman başarı gelir bunlarda. Nerde eski Gs topçusu var alıyorlar senelerdir. Biz kimi göze kestirsek bir avuç tuzla koşuyorlar. Ulan tamam veriyorsun parayı alıyorsunda hangi taktikle oynayacaksın sana uygun mu buna bakıyor musun? Aldın brumayı, emre moru ne oldu kaç dk oynadı? Kaç gol kaç asist yaptı? Büyük takım gibi davranmayı unuttular yemin ederim dertleri zorları bizim elimizden topçu kapmak transfer çalımı diye ortada dolanmak. Son 10 senede 10 tane transfer çalımı attınız bizde bir o kadar kupa koyduk müzeye.
+Bizde müthiş bir reaksiyon var başarısızlığa karşı ulan Fatih Terimi yedi bu taraftar artık olmuyor diye hala ali koç veli koç takılıyorlar.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kadirhan_1907 - 14.01.2023 09:56​
bos.gif

Dün Torreira´nın oynadığı topu ağzım açık izledim. Sonra foruma girdim Araodan artısı yok yorumları gördüm. Arkadaş futbolu bu kadar takip edipte nasıl bu kadar futboldan anlamıyorsunuz cidden merak ediyorum. Adam 6 numaranın bütün gereklerini uyguluyor sahada. Hep söylerim atanla tutanın iyi olacak geyiğinden çok iyi bir 6 numara şampiyon yapar bu ligde seni. 2 sene önce bjkyi aboubakar değil josef şampiyon yaptı. gs´nin son 10 yıldaki şampiyonluklarına bakın. üçünde melo ikisinde fernando vardı. fernando gittikden sonra daha pahalı kadrolarla hüsrana uğradılar. taylan‚ seri‚ lemina‚ nzonzi‚ etebo filan kiralık oyuncularla orayı doldurmaya çalışıp rezil oldular. onlar fernando ile şampiyon olurken de yine jailson daha atletik‚ daha genç‚ daha iyi fernandodan diye yorumlar vardı. valla başımıza ne geliyorsa müstehak bu kafadaki taraftara. rezil dediğimiz adamlar torreira ile İcardiyi kullanmadan berkanla‚ barışla 50 bin kişinin önünde yürüye yürüye yendiler bizi. Adamlara sorsan Ferdiden başka kimseyi istemezler bizden ama bizim kadro komple daha iyiymiş(yersen). İçimizdeki Polyanacılardan büyük düşmanımız yok valla.

Komplo teorisi 15dk da patladi. Burda bile yuzu gulmedi garibimin

BaY-FB - 14.01.2023 17:44​
bos.gif

Mesajı Gönderen: morefe:cLink:3714782
valla ben yarınki maçtan korkuyorum artık.Bir kırmızı daha yazarlar bizim haneye

Zaten komplo teorime gore olacak olan şu.Bjk maçı berabere‚ ts başak berabere‚ bizi zaten doğrayacaklar.Gs zirvede yalnız kalacak Fenerbahçeliler hariç herkes mutlu olacak

gfgsdgsd GS lig başından beri atıyor böyle golleri, onu ne yapacağız.d.d.

Kadirhan_1907 - 14.01.2023 09:56​

[TR]

[TD]
bos.gif

Dün Torreira´nın oynadığı topu ağzım açık izledim. Sonra foruma girdim Araodan artısı yok yorumları gördüm. Arkadaş futbolu bu kadar takip edipte nasıl bu kadar futboldan anlamıyorsunuz cidden merak ediyorum. Adam 6 numaranın bütün gereklerini uyguluyor sahada. Hep söylerim atanla tutanın iyi olacak geyiğinden çok iyi bir 6 numara şampiyon yapar bu ligde seni. 2 sene önce bjkyi aboubakar değil josef şampiyon yaptı. gs´nin son 10 yıldaki şampiyonluklarına bakın. üçünde melo ikisinde fernando vardı. fernando gittikden sonra daha pahalı kadrolarla hüsrana uğradılar. taylan‚ seri‚ lemina‚ nzonzi‚ etebo filan kiralık oyuncularla orayı doldurmaya çalışıp rezil oldular. onlar fernando ile şampiyon olurken de yine jailson daha atletik‚ daha genç‚ daha iyi fernandodan diye yorumlar vardı. valla başımıza ne geliyorsa müstehak bu kafadaki taraftara. rezil dediğimiz adamlar torreira ile İcardiyi kullanmadan berkanla‚ barışla 50 bin kişinin önünde yürüye yürüye yendiler bizi. Adamlara sorsan Ferdiden başka kimseyi istemezler bizden ama bizim kadro komple daha iyiymiş(yersen). İçimizdeki Polyanacılardan büyük düşmanımız yok valla.

[/TD]
[/TR]
Oha futboldan anlayan fenerli. Hemen dünyadaki saygın bilim adamları toplanmalı, bunu incelemeleri lazım

Bizim için ''Bunlar erken havaya girdiler'' diyenler olmuş, merak ettim baktım Fenerbahçe yarıya lider girdiği sezonlarda 5 kez şampiyon olamamış, Galatasaray'da ise bu sayı 2.

Bunun dışında Galatasaray'ın son 10-15 maça avantajlı girip de şampiyon olamaması esas tuhaf olur istatistiklere bakacak olursak.

Ayrıca erken havaya giren ve sonrasında cortlayan kendileri, ilk 8 haftanın sonunda 15-20 puan farkla şampiyon olacaklarını falan sanıyorlardı.

Bizim için ''Bunlar erken havaya girdiler'' diyenler olmuş, merak ettim baktım Fenerbahçe yarıya lider girdiği sezonlarda 5 kez şampiyon olamamış, Galatasaray'da ise bu sayı 2.

Bunun dışında Galatasaray'ın son 10-15 maça avantajlı girip de şampiyon olamaması esas tuhaf olur istatistiklere bakacak olursak.

Ayrıca erken havaya giren ve sonrasında cortlayan kendileri, ilk 8 haftanın sonunda 15-20 puan farkla şampiyon olacaklarını falan sanıyorlardı.
Biz mi erken havaya girmişiz? 3-4 hafta öncesine kadar kendileri şampiyonluk ilan etmişti. :)

Feg net büyük oyuncu. Geçen sene kendisini biraz sıksaydı kesinlikle o kadar kötü geçirmezdik sezonu.

04-10 örneğin net doğru. Senelerce biz orta sahamız olmadan oynadık barış özbek, mustafa sarp falan vardı tiki taka oynamaya çalışıyorduk gençler bilmez o günleri. Fenerde Appiah anelka alex tuncay falan oynuyordu.

Dediğin gibi fenerin zaten geçen sene sonunda güçlü bir oyunu vardı. Kartelliyle devam ederdim ben olsam.
O dönemde bu tip kadroları stat geliri avantajı sayesinde kurabildiler. O dönem de lige istedikleri gibi ambargo koyamamaları gerçekten çok iyi oldu. Sonrasında bizim ve diğer takımlarında statları yapılıp şartlar eşitlenince fark ortadan kayboldu. Plansız programsız yaptıkları harcamalar ile de hak ettikleri gibi sürünüyorlar.

Galatasaray winner bir takım. Kaldı ki havaya girdik diyelim, bu takımın verdiği öz güven ile alakalı bir durum. Sahaya yansıyan futbol, kaliteli isimlerin oluşu ve final maçlarının hakkından geliyor oluşumuz sebebiyle böyleyizdir. Deplasman ağırlıklı bir fikstürden 42 puan çıkarmışız, en yakın rakiplerimizden 14 puan koparmışız. Galatasaray'ı winner yapan şey bu zaten. Başaracağına inanmak, önüne bakmak, kata kata ilerlemek. Biz ligin başında çok geride olduğumuzda bile birliğimizi ve inancımızı koruduk. Kaosları egale etmesini bildik. Onlar da bu eksik. En ufak şey de dağılmaya müsait kağıttan bir birlikleri var. GSmiz fb maçını almasaydı da birinci adayıydı şampiyonluğun. Şimdi bu oran arttı o kadar. Daha da artacaktır.

Twitterda 8jkliler cosmus durumda çok komik bir topluluk bunlar ya nasıl gaza gelmişler öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt