Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski fenerli Caulker, Türkiye'deki takımlar için büyüklük sıralaması yapmış

Galatasaray
fenerbahçe
beşiktaş

Turkiye'deki futbol iklimi hiç iyiye gitmiyor. Eskiden böyle değildi.
Makara kukara yapılacak bir durum da kalmadı. Galatasaray taraftarı olarak bu leş orta doğu liginde olmaktan son derece rahatsızım. Rakiplerinden biri tinerci biri şikeci. Yok aslında birbirinden farkları, her haltı yiyip Galatasaray'a bok atma huyları. Yok hakkıymış yok şerefmiş uzaktan yakından alakaları yok.

Hani rekabette geri kaldın da ondan bokluyorsunuz diyemezler. Bu ligin tek avrupa şampiyonu, en fazla şampiyon olan en fazla kupa kazanan takımının taraftarı olarak bunları söylüyorum. Özellikle bu sene Galatasaray'a karşı alınan aleni tavır ve genel futbol atmosferi bardağı taşıran son damla oldu.

Ben bu hıyar ağaları ile aynı ligde olmak istemiyorum. Fbjk taraftarlarının % 90'ı ruh hastasıdır. Sadece taraftar da değil başkanından yöneticisine, muhabirinden yazarına kadar alayının kafa gitmiş. Sözde rekabet adı altında ruh hastası embesiller ile muhatap olmak zorunda kalmak istemiyorum. Ben futbol izlemek, insan gibi kazandığımda sevinip kaybettiğimde üzülmek istiyorum. Her maçtan sonra hakem konuşmak zorunda kalmak istemiyorum. Ama bu ligde mümkün değil.

Keşke ligimizi değiştirebilme imkanımız olsaydı ama maalesef mümkün değil.

Bunların kanaat önderi bu mal herhalde

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-28-13-35-27-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-04-28-13-35-27-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 112
beşiktaşlılarla kafa yapacağımız bir forumları dahi olmaması üzücü

Daha komik olanı buna inanıp şampiyon olacaklarını sanan Fenerbahçe taraftarları var 😂 5 dakika içinde neye güleceğimi şaşırdım :asd: ChatAMG nedir arkadaş hahahaha

Mercedes AMG modellerinde, sorduğun sorulara cevap veren yapay zeka. Hava durumu bilgisi, klima açma,kapama vs vs :)

pek haksız değil, mali koç hülleyle sattıkları oyunculardan gelen paraya meybuz düzeyinde oyunculara yatırıyor, magnum alsa o paraya en azından günü kurtaracak düzeyde sportif başarı alırlardı en kötü tr kupası
Magnumlarda bu looser camia'ya gelsek diye can atıyordu.

Kupa sayısının bir önemi yok, olimpiyatlarda 10 altın 0 gümüş 0 bronz madalyası olan ülke, 9 altın 15 gümüş 45 bronz madalyalı ülkenin önünde olur. türkiye kupası bronz madalya bile olamaz onu geçin. Süper kupalar gösteri maçıdır, ama avrupada kazanmak iyi tabii ( o kupayı kazanan takım dünya klüpler şampiyonasına bile gidemiyor, ŞL kazanan gider). Önemli olan avrupa kupasıdır,( konferans bile bizim için iyidir), onu hedef edinmeliyiz, tabii vizyon lazım)) Lig şampiyonluğunda da önde olmalıyız, yıllar sonra bir başkan bulursak(bence 2014 yılından beri başkan yok)bir kaç senede toparlarız.

Alıntıdır.
😂😂😂

FB SPACE ODASI.Part 1 Fenerli ulemalar eski şampiyonluk kadrolarını konuşuyorlar Sivas-Fb v Bjk-GS​

ChatAMG'nin skor tahminleri diye bir şey paylaşıp duruyorlar, hatta bunu alıp haber sayfalarına taşıyanlar var 😂 Kimse de sorgulamamış dünyaca ünlü ChatAMG nedir, gerçek midir diye

Daha komik olanı buna inanıp şampiyon olacaklarını sanan Fenerbahçe taraftarları var 😂 5 dakika içinde neye güleceğimi şaşırdım :asd: ChatAMG nedir arkadaş hahahaha

Ekli dosyayı görüntüle 199516

Ne sacma yaw.
Eger Icardi, Mertens filan ayni anda sakat degilse kalan her macta gol atariz. Yani Sivas macinin 0 - 0 bitmesi icin attigimiz her golun iptal edilmesi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt