Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya o maci da izledik hani dun gibi hatirliyorum. Dogru duzgun top bile oynamadilar attiklari golde biliyoruz yani adamin ayagina carpip sekip gol oluyor bizi de boyle frikikle yenmislerdi o donemlerde bir nane oynamadin. Fenev bali dedigimiz sey bu iste, carpa seke goller.
Aynen UEFA kupasını kazandığımız sene 10 0 alacağımız maçta frikikten baraja çarpıp giren golü gibi bir gol atıp yendiler.

Şimdi bunların yangını bitmez... bunların yangınını derbide koyduktan sonra dindireceğiz inşallah. Adamlar daha geçen sezon içeride dışarıda 3 yediklerini hatırlamıyorlar ne diyeyim ben şimdi bunlara...

Gs taraftarına malum parti sempatizanlarına yaptıkları gibi hayal satıyorlar. Zaten kulüp olarak aralarında da bir fark yok.

Buna çok güldüm yeminle gerizekalı bunlar ya 😂😂

Biz de r.madridi ronaldonun modricin prime döneminde yendik o zaman en büyük biziz

Arada 1 sezon olsa neyse ama yıllar geçmiş aradan o maçla günümüz maçı karşılaştırmak benim gözümde embesillik örneğidir malesef

Hadi 96 da fb bala göte kazandi da 2009 da bjk nin yendigi kadro full coluk cocuklu kadroydu.

Ayni sekilde al yanakli d.y Tuncayin üc gol attigi manu maci da full coluk cocuktu.

yedekten oyuna girenler eriksen,martial,garnacho,anthony.manyak bi fark var arada.futbol 10 sene öncesiyle de aynı değil,bu rakiplerle oynamak hiç kolay değil.adamların yedekleri kaç milyon avro,hepsi öküz gibi kaliteli.

sende ligde sana geniş alanlar vererek,her topcunu bos bırakarak oynayan rizeye şov yapıp gelip ötüyosun.mithat,taha oynuyo adamlarda.daha önce ilk 11 de oynayan 2 topcusu yedek,gach yedek.savunmasız,ortasahasız maca cıkan basakşehire şov yapıp ötüyosun.ne büyük rezillik.alan memnun satan memnun macları bi de bunlar

şu bjknin 2010da aldıgı galibiyette rüştü 20 tane top cıkarmıstı.ve manchesterda obertan ve masheda falan var,yorum bile yapmak istemiyorum bu rezilliğe.koreli parkın son dönemleriydi futbolda.13 sene olmus bi de.

kıyaslama yaparken dogru düşünememe gibi bi mallıkları var.bi de kac sene öncesiyle kıyaslıyosun.13 sene olmuş biri.digeri 7 sene olmus,avrupa liginde oynuyosun ve mourinho o dönem aman aman top oynatmadan uefa kupasını aldı aynı yıl sanırım.

Açıkçası aşağıda yazdığım kadro oturduğunda çok bir şey diyemeyecekleri noktaya geleceğiz.

Muslera
Boey
Sanchez
Nelsson
Abdulkerim
Torreira
Ndombele
Zaha
Ziyech
Kerem
İcardi

Ligde birini çıkart istediğin yerliyi sok.

Adamların son 100 sayfasında toplasan kendi takımlarıyla alakalı mesaj yok bu ne yanmışlık bu ne korku. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt