Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupa galipleri kupasına dair tek anım içerde 4 2 yendigimiz paris maçını hayrettin yüzünden depte 4 0 kaybetmemizdir.O sene o kupayı alabilirdik.Zaten o maçta hayrettinin sonu olmuştu
Benim icin de cok uzucu bir eslesmeydi biraz da ozel nedenlerden dolayi.

Yok doğru akbahçeler, CHP de akchp olmuş durumda zira.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gelmiş geçmiş en "iyi" siyasetçisi Recep Tayyip Erdoğan, CHP'yi de dizayn etti. Şüphe ediyorduk, konduramadik ama Mayıs'ta emin olduk.

Not: Erdoğan'ın yaptıklarına iyi demedim. Başarılı bulmuyorum. Ama maalesef çok iyi bir siyasetçi. Siyasi tarihi boyunca tek yenilgisi gezi parkı. Adam kusursuz işletiyor siyasetini.
Paranin satin alamayacagi siyasetci yok kardesim

Arkadaşlar size çok ama çok çok kötü bir haberim var. Çevrem Fenerbahçeli kaynıyor çoğunuz biliyor. Fenerbahçe şampiyonluğu alamazsa bunu bakana, fetöye bağlayacaklar. Birbiriyle alakasız Fenerbahçeliler aynı dili kullanıyor. Önceki senelerde de başarısızlıklarına kılıf buluyorlardı ama bu sene öyle böyle kudurmamışlar.

Beşiktaş maçı sonrası yayıncı kuruluşta Beşiktaş konuşuluyor diye sinirden küplere bindi kuzenim. Bizim maç başlayacak hala Beşiktaş diyorlar. Bu işin içinde fetö var dedi. O maç yeni bitti, buçuktan sonra Fenerbahçe konuşulacak dememe rağmen dinlemedi. Allah sabır versin bize. Çok kötü günler bizi bekliyor mental açıdan. Güçlü durmamız lazım.

DORU 🪻

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok doğru akbahçeler, CHP de akchp olmuş durumda zira.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gelmiş geçmiş en "iyi" siyasetçisi Recep Tayyip Erdoğan, CHP'yi de dizayn etti. Şüphe ediyorduk, konduramadik ama Mayıs'ta emin olduk.

Not: Erdoğan'ın yaptıklarına iyi demedim. Başarılı bulmuyorum. Ama maalesef çok iyi bir siyasetçi. Siyasi tarihi boyunca tek yenilgisi gezi parkı. Adam kusursuz işletiyor siyasetini.

ALTIN’A İMZAA’MI ATTARIN ✍️

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

the-bros-are-confused-v0-x2fi8v795ilb1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt