- 6 Eylül 2014
- 93.237
- 64.172
- 4.608
ali koç iki takıma da para aktarınca sorun yok ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali koç iki takıma da para aktarınca sorun yok ama
Göndermediklerini sanıyor. Rakipler kaybedince bir Fenerbahçe'den özür dilemedikleri kalıyor.
Almayın ulan çocuklara 5 yıldızlı çakma forma. Gerçekleri anlatın. Sandığın gibi şanlı bir geçmişimiz yok, şikeden bile avrupaya gidememişliğimiz var deyin beklentiye sokmayın el kadar sabiyi
ZikimbahçeGavatbahce mi yoksa Swingerbahce mi olmali Fb'nin yeni adi?
Bein'de onları tutuyor. Saran ihaleyi alırsa FB başkanı olamaz herhalde. Sonuçta bir ligin yayıncısının o ligde olan bir kulübün başkanı olmasına izin verileceğini sanmıyorum Uefa tarafından. Sonuçta çıkar ilişkisi oluyor o zaman.Lig yayınlarının S Sports'ta yayınlanması için çalışma başlatmışlar bu 2 kulübün taraftarları.Eskiden paylaştıkları Be Fair'i paylaşıyolarVe aralarında çoğunluğu S Sports'un kendilerini taraf tutacağını da yazıyo
![]()
Avrupa ihalesini Saran aldı, Acun’a verdi; yine Acun’a verir ve başkan olur. Bizim ülkede çıkar ilişkisi diye bir kavram yokBein'de onları tutuyor. Saran ihaleyi alırsa FB başkanı olamaz herhalde. Sonuçta bir ligin yayıncısının o ligde olan bir kulübün başkanı olmasına izin verileceğini sanmıyorum Uefa tarafından. Sonuçta çıkar ilişkisi oluyor o zaman.
Böyle olabilir ama onlar nasıl yayınlayacak? Avrupa maçlarını bile yayınlayamadılar ki Acun en son ciddi zarar ettik dedi. İhale yabancı para cinsinden olmalı yada sabitlenmeli mesela 130 milyon dolar oldu diyelim o sezonun başlangıcı Haziran ayı o zamanın dolar kuruna göre ödeme olmalı Bein'in net TL demesi 3 yıl için kötü.Avrupa ihalesini Saran aldı, Acun’a verdi; yine Acun’a verir ve başkan olur. Bizim ülkede çıkar ilişkisi diye bir kavram yok
8 senede 3 kupası olan herifin heykelini dikenlere bak hele
8 senede 3 kupası olan herifin heykelini dikenlere bak hele
Dedim ya sana çıkan haberlere inanma. Böyle teklif yaparlar masada 3 yıl sabit olmayacak şekilde anlaşırlar. 3 yıl sabiti kimse kabul etmez zaten. Acun ihaleyi alamayınca zarar ettik edebiyatı yağıyor. Eleman dandik platformundan zarar etti, Avrupa maçlarından değil. Exxen diye leş platformunu kurtarmak için para döktü. Üç kuruş paraya aldı, sadece maç yayını bile satmadı. Komple sattı. Acun-Saran işbirliği olur burada da Tv8- 18’e kadar gider ve yayınlarlar.Böyle olabilir ama onlar nasıl yayınlayacak? Avrupa maçlarını bile yayınlayamadılar ki Acun en son ciddi zarar ettik dedi. İhale yabancı para cinsinden olmalı yada sabitlenmeli mesela 130 milyon dolar oldu diyelim o sezonun başlangıcı Haziran ayı o zamanın dolar kuruna göre ödeme olmalı Bein'in net TL demesi 3 yıl için kötü.
Bu hesaplar çok türedi yaw, bir de Fenerli bir hesap gelip objektifliğini takdir ediyorum tarzı yorumlar yağıyor. Belli ki senin hesabın, bunu yapınca Lawrence falan sanıyorlar kendilerini herhalde. Organize ama malca bir kötülükŞimdi hedef göstermek olmasın isimlerini vermeyecem ama Fatih Terim düşmanı olup Galatasaraylı gibi takılan sosyal medya hesapları beğenmeye başlamış bu tweeti reis yavTwitter'da veya İnstagram'da sadece Fatih Terim düşmanlığı yapan Galatasaraylı sayfalar ve kişiler Galatasaraylı değildir bana göre..