- 27 Ocak 2010
- 59.353
- 30.949
- 3.523
harika video
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok gülünürde - git bari "ağlama duvarı" diye goygoy bir duvarın önünde yap - hakikaten ibadet edilen(ya da tam ne içinse bilmiyorum) orda da yapmazsın yavBoşluğuma geldi güldüm ama kabede aynı hayvanlığı başkası yapsa aşırı sinir olurdum

Sanırım el çöpratiKime sövüyor lan bu Gedson'a mı![]()
Gedson'a sövüyor.Sanırım el çöprati
Sosyal medya etkisi.. Sadece maç için değil. Hemen hemen her alanda..şu aptal maç izleme videoları da baydı, 5 iqlu maymunlar armutluk yaparak para kazanıyor
Bunları toplayıp futbolcuların dava açması lazım başka türlü düzelmez.Futbolcu olsam böylelerini affetmem, açarım davayı.
ousta · 43dk
#49.648
Ben inanıyorum ama... Mucizelere inanmak gibi inanıyorum bu seneki şampiyonluğa.
Ben, 2 puan geride gidip beleştepe'de onları yeneceğimize inanıyorum.
Biz onlardan iyi takımız, biz onlardan daha çok hakediyoruz.
Sadece hakemler b.kunu çıkarmasın, İsmail Kartal cesur olsun yeter.
Oyuncu grubumuz tam büyük maçların adamları. Bonucci, Tadic, Dzeko, Fred, İrfancan hatta Çağlar baskıda eli ayağı birbirine dolaşmayan, çok rahat oynamaya alışık oyuncular.
Rakibe bakarsak kalecileri hariç bu tecrübede oyuncu yok.
Bu detayı unutmayın.
Puahahah muslera harici baskida oynamaya alışık adamimiz nasil yokmus lan insan bunu derken utanir. Kadromuz winner adam kaynıyorbeyin terk![]()
Simdi izleyince fark ettim de o zamanki fbli futbolcular gerizekaliymis. Ceza sahasina o kadar cok girmisler ki kimse penalti almamis. Simdiki futbolcular veya gecen seneki Valencia olsa 2-3 penalti rahat cikarirlardi.Ya maçın sonlarına bakayım dedim keyiflenmek için Tsli 3 oyuncu orta saha çizgisinden hiç hareket etmediler neredeyse. Colman ise ayağına iki top geldi birinde düzgün verse çok net kontra çok yavaş verdi , diğerinde ise öyle bir pas verdi ki takımın yarısı ilerde kaldı. Bir sonraki sezon olanlar açığa çıktı ama bu sezon olanlar Bursa şampiyon oldu diye kapanıp gitmiş. Spikerin kimse yok mu demesi refleks mi yoksa duyguları mı acaba yoksa severdim o adamı.