Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşluğuma geldi güldüm ama kabede aynı hayvanlığı başkası yapsa aşırı sinir olurdum
yok gülünürde - git bari "ağlama duvarı" diye goygoy bir duvarın önünde yap - hakikaten ibadet edilen(ya da tam ne içinse bilmiyorum) orda da yapmazsın yav

Bunun gibi insan kılıkları mahkemeye verecek bir sistem yokmu, büyük ihtimal yurtdışında yaşıyordur. Yazdıklarından ben utandım gencecik çocuğa dedikleri için.
Bunların nesli kurutulmalı!

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240220_085956_Adblock Browser.webp
    Screenshot_20240220_085956_Adblock Browser.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 183
ousta · 43dk
#49.648
Ben inanıyorum ama... Mucizelere inanmak gibi inanıyorum bu seneki şampiyonluğa.
Ben, 2 puan geride gidip beleştepe'de onları yeneceğimize inanıyorum.
Biz onlardan iyi takımız, biz onlardan daha çok hakediyoruz.
Sadece hakemler b.kunu çıkarmasın, İsmail Kartal cesur olsun yeter.
Oyuncu grubumuz tam büyük maçların adamları. Bonucci, Tadic, Dzeko, Fred, İrfancan hatta Çağlar baskıda eli ayağı birbirine dolaşmayan, çok rahat oynamaya alışık oyuncular.
Rakibe bakarsak kalecileri hariç bu tecrübede oyuncu yok.
Bu detayı unutmayın.

beyin terk😵

Ya maçın sonlarına bakayım dedim keyiflenmek için Tsli 3 oyuncu orta saha çizgisinden hiç hareket etmediler neredeyse. Colman ise ayağına iki top geldi birinde düzgün verse çok net kontra çok yavaş verdi , diğerinde ise öyle bir pas verdi ki takımın yarısı ilerde kaldı. Bir sonraki sezon olanlar açığa çıktı ama bu sezon olanlar Bursa şampiyon oldu diye kapanıp gitmiş. Spikerin kimse yok mu demesi refleks mi yoksa duyguları mı acaba yoksa severdim o adamı.
Simdi izleyince fark ettim de o zamanki fbli futbolcular gerizekaliymis. Ceza sahasina o kadar cok girmisler ki kimse penalti almamis. Simdiki futbolcular veya gecen seneki Valencia olsa 2-3 penalti rahat cikarirlardi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt