Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bakin bu roportajlar aslinda sosyal medyanin ve kuluplerin nasil manipule edildigini cok net ortaya koyuyor. Bir kisi bile hakemden bahsetmiyor, bir kisi bile! Simdi bakiyoruz bjk yonetimi sosyal medyada firtina koparmaya calisiyor hakem diye. Keske butun deplasman maclarimizdan sonra bu arkadas gidip rakip takim taraftarlari ile konussa. Butun maclarimizda aynisi oluyor. Normal sekilde hak ederek kazaniyoruz sonrasinda sponsorlu bazi arkadaslar tarafindan butun ulke garip bir tartismaya itiliyor.

Su videoyu fenerlilerin gozune sokmak lazim.

Anlamadığım, asıl rakipleri fb? Şampiyonluk sayısı olsun kupa sayısı olsun fb ile yaklaştılar, onları geçmek istemeleri gerekmiyor mu? Bizle rekabet etmekten uzaklar, ancak niyeyse fb'yi es geçip bize rakiplermiş gibi. Çok garip.
Dün Htalks yayınında ona bir açıklama getirdiler mesela Hasan orada bir takımın kopup gitmesini istemiyorum herkes yakın kalsın diye FB'yi destekliyorum diyor.

puahahah
910c829218f0209f896d502e1286cc48.jpg

@Emre Zeytinli @Oral Sever @Umut Şimşek 2. sırada olanların kafasına sağdakinin Cemre Zeytinli'nin profiliyle soldakinin kafasına Oral Sever'in profilini ekleyip 1 video yapsana kanks yav :D Profil dediğim forumda sol tarafta yazı yazdıklarında avatarlarıyla isimleri çıkıyo ya o yalnız Emre'de Cemre Zeytinli şekilde yazsın sen onu da halledersin 1 güzel kanks yav :D
hevesim gaçtı

Fotoğraf olarak düşün ulan :D Orda oturan 2 Fbli ve Beşiktaşlı her neyse ellerinde cips çekirdek falan filan varken videoyu durdur.Ekran fotoğrafını al.Daha sonra Oral Severle Emre Zeytinli'nin 1 yazısını bul solda profilleri varken avatarları ve isimleriyle Ekran fotoğraflarını al.Yalnız Emre'de Cemre Zeytinli olacak :D O'na göre ayarlarsın yav :D

@Emre Zeytinli @Oral Sever @Umut Şimşek 2. sırada olanların kafasına sağdakinin Cemre Zeytinli'nin profiliyle soldakinin kafasına Oral Sever'in profilini ekleyip 1 video yapsana kanks yav :D Profil dediğim forumda sol tarafta yazı yazdıklarında avatarlarıyla isimleri çıkıyo ya o yalnız Emre'de Cemre Zeytinli şekilde yazsın sen onu da halledersin 1 güzel kanks yav :D

Fotoğraf olarak düşün ulan :D Orda oturan 2 Fbli ve Beşiktaşlı her neyse ellerinde cips çekirdek falan filan varken videoyu durdur.Ekran fotoğrafını al.Daha sonra Oral Severle Emre Zeytinli'nin 1 yazısını bul solda profilleri varken avatarları ve isimleriyle Ekran fotoğraflarını al.Yalnız Emre'de Cemre Zeytinli olacak :D O'na göre ayarlarsın yav :D

Yok kalbim krık

Anlamadığım, asıl rakipleri fb? Şampiyonluk sayısı olsun kupa sayısı olsun fb ile yaklaştılar, onları geçmek istemeleri gerekmiyor mu? Bizle rekabet etmekten uzaklar, ancak niyeyse fb'yi es geçip bize rakiplermiş gibi. Çok garip.
2018 yılında Şenol Güneş hocayken kupa eşleşmelerinde olaylı maçlar olmuştu hatırlarsanız. O dönem bunların bir güzel hakları yenildi. Adamlar Kadıköyde hakem tecavüzü dışında sahada da resmen dayak yedi. Üstüne Fenerli bürokrasi ve medya Bjk'yi haksız çıkardı. Sonuç olarak Bjk Fb ile 2018'de olan savaştan çok zarar gördü ve onlara güçlerinin yetmeyeceğinı anlayıp maymunları olmayı tercih ettiler. O seneden sonra sistematik şekilde Galatasaray'ı kendilerine hedef aldılar.

Soyle bi rakip forumlari gezdim . Su an resmen fbjk tek kulup gibi. Butun bjkliler feneri destekliyor ve delirmis gibiler. Daha 3 5 sene once senol gunes mevzusundan birbirlerini yiyeceklerdi simdi nasil kardes yaptik hahah. Trabzonsporlular genel olarak bizden yana. Kadikoyde feneri yenip bizi sampiyon yapma dilekleri var bir cogunda.
Trabzon-fb maci Trabzon'da oynanacak.

Çok açık söylüyorum bu x gibi sosyal medyadan kendinizi çoluğunuzu çocuğunuzu uzak tutun. 10 dk içerisinde ben nasıl bir dünyada yaşıyorum sorusunu soruyorum. Aleni yapılan iftiralar hak yemeler yokmuş gibi üste çıkıp iftira atmaya devam eden insanlarla dolmuş taşmış. İnsanların bu kadar gerizekalı, bu kadar etkileşime ve paraya taptıkları, takipçi ve etkileşim sayısına bakarak kendilerini bir bk sandıkları bir çöplük olmuş. Ben başka bir yerde bu kadar koyunun güdüldüğünü daha görmedim.
Hoşunuza gitsin veya gitmesin, ben artık X’ten iğrenmeye başladım. GS fenomenleri dahil fb ve bjk fenomenlerinin hepsinin hesapları silinsin istiyorum. İş bence çığrından çıktı. Herkes ama herkes trollüyor. Gerçeklik algısı kalmadı ve bence bu can sıkıcı. Artık buraya konan tweetler beni eğlendirmiyor. Eskiden eğlenceliydi falan ama şimdi millet para kazandığı için mi artık nedir sadece trollüyor, yalan söylüyor, küfrediyor vs vs vs. Ben alışkanlık diye X’e bakıyorum ama bu alışkanlığı bırakmaya karar verdim. X kapanırsa aslında herkese bi rahatlama gelir gibi hissediyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Aramiza hosgeldin!

Dün Htalks yayınında ona bir açıklama getirdiler mesela Hasan orada bir takımın kopup gitmesini istemiyorum herkes yakın kalsın diye FB'yi destekliyorum diyor.
Bir bakış açısı elbette, lakin dedikleri senaryo olsun diyelim, fb ile de araları açılmayacak mı? Şampiyon olabilecekleri kesin mi ki bir sonraki sezon? Ben en yakınımdaki rakip takımı geçmek isterdim bu senaryoda, zaten Galatasaray kendileri ile farkı açmış, en azından en yakındaki rakibim daha fazla ilerlemesin, onları geçelim daha geçerli bir motivasyon olur gibi. Tabi bu benim bakış açım, herkes farklı düşünebilir özgürdür doğal olarak. Farklı bir perspektif sunduğunuz için teşekkür ederim üstadım, biraz daha yakından anladım düşüncelerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt