Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

ne kadar utanmaz ve alçakça bir başlık !

chobani sponsorluğu, siyasi ve ülke kaderine çizilen iğrenç senaryoların tiyatrosuna ortak olmaktadır. ! sen bu pisliği sindirdin de rezan epözdemir olayına laf ediyorsun. fetö iftirası senin gibi fenerlileri sesini kesmek için sığındıkları palavradır. fetöden içeri giren akp li vekil niye yok ? siz hakikaten futboldan gözü dönmüş tiplersiniz.

herifi içeri aldılar çünkü mattia ahmet davasında pısırıklık yapmayıp dik durduğu için adamı ailesini tehdit eden aşiretler kimler bir araştır istersen.

1754900428851.webp

ne kadar utanmaz ve alçakça bir başlık !

chobani sponsorluğu, siyasi ve ülke kaderine çizilen iğrenç senaryoların tiyatrosuna ortak olmaktadır. ! sen bu pisliği sindirdin de rezan epözdemir olayına laf ediyorsun. fetö iftirası senin gibi fenerlileri sesini kesmek için sığındıkları palavradır. fetöden içeri giren akp li vekil niye yok ? siz hakikaten futboldan gözü dönmüş tiplersiniz.

herifi içeri aldılar çünkü mattia ahmet davasında pısırıklık yapmayıp dik durduğu için adamı ailesini tehdit eden aşiretler kimler bir araştır istersen.

Ekli dosyayı görüntüle 298524
Bjk trolleri ile birlikte aşırı şekilde algı kasiyorlar. Bizim yönetimden herhangi bir aksiyon yok. Kanıt olmadan aşalik iftira atanlarin donuna kadar alınacağı tazminat davaları açılmalı. Bu kadar kolay koskoca kulübe kanitsiz ithamlarda bulunulmalıdır.

Ne para var arkadas. Biz ay sonunda faturalari odeyip, hali hazirda var olan borcumuzu kaptmak icin koseye bir kac kurus atmak ile ugrasirken, herif keyfi icin 15 milyon dolar degerinde bir oyuncak ile oynuyor. Yine sinirlerim bozuldu.
%90 vergi borcu silindi bu sene, artı yatlarda ÖTV yok. Şaka gibi değil mi? Dilan Polatin yıllık ödediği vergi miktarını ben bir ayda verdiğimde böyle şaşırmıştım ilk, yakında Ali Koçtan daha fazla vergi vericem :asd: ustunede 20 milyon koyunu var adamin

Bizimkiler pintiliginden almiyor. Febenin verdigi gibi bizde versek paralari cogunu aliriz

Videoda söylenen zaten olay para değil. Biz de yüksek maaşla ikna ediyoruz zaten istediğimiz adamı Erden'den sonra. Sen para verirsen yine alırsın, hatta biraz daha düşük rakama da alırsın çünkü paranın üstüne bir vitrin de ortaya koyuyorsun, süregelen başarı ortaya koyuyorsun. Ancak öte yandan, uzun vadeli proje iknası, nezaketle oyuncunun kanına girme, ince jestler gibi şeyler pek duyulmadı Erden ayrıldığından beri. Yöneticilerin ikna ettiği galiba bir Sane var (Osimhen'i 1 sezon burada geçirmek ikna etti sayıyorum) o da eskiden beri Türk dostları mı varmış neymiş, ki o da ciddi yüksek para alıyor. Torreira transferi görmedik sanki mesela bir tane. Üstelik o zaman daha zordu 13. bitirmiş takımla. Ne düşük bonservisle ne düşük maaşla alabildiğimiz kalbur üstü bir yabancı var, belki yine eskiden burayı bilen Lemina hariç. Eldeki oyuncuları bile ciddi maaş zamları ile ikna ediyoruz gibi anca.

Ben videoya ithafen dedim zaten parayi bassak saydigi isimlerin cogunu alirdik diye

Profesyonel yöneticin mi var da ikna etsinler

Önce yönetim tarafini profesyonellestirmemiz lazim

Sonra dediklerini tartisiriz

Ben videoya ithafen dedim zaten parayi bassak saydigi isimlerin cogunu alirdik diye

Profesyonel yöneticin mi var da ikna etsinler

Önce yönetim tarafini profesyonellestirmemiz lazim

Sonra dediklerini tartisiriz
Coğunluk biliyorki gardi olmasa oyuncu ikna edip transfer edemiyorlar zaten edemezler herhangi bir futbol gecmisi olmayan kişilere transfer yaptiriliyor.

Geri
Üst Alt