- 13 Şubat 2009
- 26.756
- 24.021
- 3.048
Benim X’te iki hesabımı da engelledi bu IQ noktanı. Ne güzel laf sokuyordum sürekli.Özür açıklamısi yaparken bile kibir var herifte.
Buna çok şey yazılır da davalık olmak istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim X’te iki hesabımı da engelledi bu IQ noktanı. Ne güzel laf sokuyordum sürekli.Özür açıklamısi yaparken bile kibir var herifte.
Buna çok şey yazılır da davalık olmak istemiyorum.
Aynen bende. Laf sokani engelliyor. Tam ergenBenim X’te iki hesabımı da engelledi bu IQ noktanı. Ne güzel laf sokuyordum sürekli.
Bjk trolleri ile birlikte aşırı şekilde algı kasiyorlar. Bizim yönetimden herhangi bir aksiyon yok. Kanıt olmadan aşalik iftira atanlarin donuna kadar alınacağı tazminat davaları açılmalı. Bu kadar kolay koskoca kulübe kanitsiz ithamlarda bulunulmalıdır.ne kadar utanmaz ve alçakça bir başlık !
chobani sponsorluğu, siyasi ve ülke kaderine çizilen iğrenç senaryoların tiyatrosuna ortak olmaktadır. ! sen bu pisliği sindirdin de rezan epözdemir olayına laf ediyorsun. fetö iftirası senin gibi fenerlileri sesini kesmek için sığındıkları palavradır. fetöden içeri giren akp li vekil niye yok ? siz hakikaten futboldan gözü dönmüş tiplersiniz.
herifi içeri aldılar çünkü mattia ahmet davasında pısırıklık yapmayıp dik durduğu için adamı ailesini tehdit eden aşiretler kimler bir araştır istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 298524
lan serdar aziz bunlarda mi hala herif dunyanin en rahat hayatini yasiyor son 3 senede 3 maca cikti mi acba
Adamdaki sansizliga bak sen max kruse diye üyelik aliyorsun herif kaçıyorlan serdar aziz bunlarda mi hala herif dunyanin en rahat hayatini yasiyor son 3 senede 3 maca cikti mi acba
Bu gidişle kerem fazla görmez şanlı milli formayı dert etme sen gerizekali
Nolacagidi ya? Sizin gibi basarisiz bi takima kim gelmek ister? Araplar gibi maas verseniz 1 ihtimal alabilirsiniz topcu. Yoksa turk futbolculardan devam
Ne para var arkadas. Biz ay sonunda faturalari odeyip, hali hazirda var olan borcumuzu kaptmak icin koseye bir kac kurus atmak ile ugrasirken, herif keyfi icin 15 milyon dolar degerinde bir oyuncak ile oynuyor. Yine sinirlerim bozuldu.
Bizimkiler pintiliginden almiyor. Febenin verdigi gibi bizde versek paralari cogunu alirizBurada söylenenler birazcık bizim yöneticiler için de geçerli sanki...
%90 vergi borcu silindi bu sene, artı yatlarda ÖTV yok. Şaka gibi değil mi? Dilan Polatin yıllık ödediği vergi miktarını ben bir ayda verdiğimde böyle şaşırmıştım ilk, yakında Ali Koçtan daha fazla vergi vericemNe para var arkadas. Biz ay sonunda faturalari odeyip, hali hazirda var olan borcumuzu kaptmak icin koseye bir kac kurus atmak ile ugrasirken, herif keyfi icin 15 milyon dolar degerinde bir oyuncak ile oynuyor. Yine sinirlerim bozuldu.
Bizimkiler pintiliginden almiyor. Febenin verdigi gibi bizde versek paralari cogunu aliriz
Coğunluk biliyorki gardi olmasa oyuncu ikna edip transfer edemiyorlar zaten edemezler herhangi bir futbol gecmisi olmayan kişilere transfer yaptiriliyor.Ben videoya ithafen dedim zaten parayi bassak saydigi isimlerin cogunu alirdik diye
Profesyonel yöneticin mi var da ikna etsinler
Önce yönetim tarafini profesyonellestirmemiz lazim
Sonra dediklerini tartisiriz
Gerizekalı… çocuk zaten 11 yaşındayım demiş. Bilmemesi normal… tam şizo oldu bunlar…