Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Muslera ve Icardi hâlâ takip ediyormuş bu şerefsiz bücürü.

Linke tıklayınca gördüm.

IMG_7122.webp

Güncel meseleler

10 Temmuzda yorumlanmış..

40 milyon Galatasaraylının yüzde kaçı 5 milyon dolara takımını değiştirmez ?

Vardır illaki de yüzde 10 u geçer mi bu sayı..

İnsanlar 1000 lira ödememek için 40 tane yalan atıyor

Çoğunluk fakirlikten kırılıyor..

Evden kiracı çıksa aidatı ödemeden kaçıyor

Başka birisine borcunu öde diyorsun , ahlaksızca özel değerlerini TEKLİF ediyor

Ama sorsan kimse takımını , dinini , önemli değerlerini değiştirmez PARA için

O zaman benim hayatta gördüklerimin hepsi bir RÜYA yahut HÜLYA ☺️

Bu teabzonlılar mal… bu rakama barışı göndermeye can atan galatasaraylılar var… hayatlarının vurgunınu yapmışlar ağlıyorlar mı?

Bu teabzonlılar mal… bu rakama barışı göndermeye can atan galatasaraylılar var… hayatlarının vurgunınu yapmışlar ağlıyorlar mı?
Ben bunu bir oyuncu satisı olarak görmüyorum. Birşeylerin bedelini verdik. Riva/floryanin satışı olabilir, sermaye artırımının olabilir

Ben bunu bir oyuncu satisı olarak görmüyorum. Birşeylerin bedelini verdik. Riva/floryanin satışı olabilir, sermaye artırımının olabilir
Bunu niye Trabzon’a veriyoruz? Devlete falan verirdik… bu tamamen Mallık başka birşey değil…

Beslemeye davranır gibi davranmışlar, bir arada enseye şaplatmadıkları kalmış.

Mal.

Ekli dosyayı görüntüle 301704

Güncel meseleler

10 Temmuzda yorumlanmış..

40 milyon Galatasaraylının yüzde kaçı 5 milyon dolara takımını değiştirmez ?

Vardır illaki de yüzde 10 u geçer mi bu sayı..

İnsanlar 1000 lira ödememek için 40 tane yalan atıyor

Çoğunluk fakirlikten kırılıyor..

Evden kiracı çıksa aidatı ödemeden kaçıyor

Başka birisine borcunu öde diyorsun , ahlaksızca özel değerlerini TEKLİF ediyor

Ama sorsan kimse takımını , dinini , önemli değerlerini değiştirmez PARA için

O zaman benim hayatta gördüklerimin hepsi bir RÜYA yahut HÜLYA ☺️

Büyük kısmına katılmakla birlikte, para için bir yere gidebilir ama ''Türkiye'nin en büyük ve şerefli kulübüne geldim'' tarzı açıklamalar yapması karaktersizlik.

Yeni takımıma katıldım, şampiyonluk için elimden geleni yapacağım tarzı konuşsa kimse sallamaz ki çok da iyi bir topçu olmadığını hepimiz biliyoruz.

Florya'da mahzene kapatıp işkence etmişler gibi tavırları iğrenç ve itici

Büyük kısmına katılmakla birlikte, para için bir yere gidebilir ama ''Türkiye'nin en büyük ve şerefli kulübüne geldim'' tarzı açıklamalar yapması karaktersizlik.

Yeni takımıma katıldım, şampiyonluk için elimden geleni yapacağım tarzı konuşsa kimse sallamaz ki çok da iyi bir topçu olmadığını hepimiz biliyoruz.

Bu mahzen fikri aklıma yattı, başka türlü bu g.t acısını tarif edemiyorum.

Türkiyenin en şerefsiz takımına, Türkiyenin en şerefsiz kanadı geldi. İnsan kendinde ne az ise onu çok konuşurmuş. Bu cüceninde olayı bu. Şerefsizin teki

Amerika'da demokratlar cumhuriyetçiler
Türkiye'de cumhur millet

İspanyada Real barca
Turkiyede fener gala

Siyaset de spor da ikili sistemde yürüdü mu daha tarafgirlik içerir ve daha bağlayıcıdir.

Nasıl siyasetimizde 3. Bir zillet ittifakına yer yoksa sporda da bjk'ye yer yok.

Bjknin olabilecegi anca
Almanya'da yeşiller
Amerika'da üçüncü secenekciler gibi

Marjinal, azinlikci ve fraksiyoner bir rol üstlenmek. Yani kucuksunuz küçük kalın. Size para Mara yok. Konjonktür boyle.

Ve sözlerimi yanlış anlamayın. Biz böyle istediğiniz için değil, durum bizi buraya getirdiği için böyle.

Bu arada şunun da altını çizelim.Bazilarina komplo teorisi gelebilir ama buna da kesinlikle inanıyorum.

- Başkana gelen telefon sonrası giydirmeli video olmaması konusunda da anlaşıldığını düşünüyorum. Fbnin yaptıklari malum sizce bu fırsatı kaçırırlar mıydı? Normal bir video ile açıklayıp gecistirdiler.

Geri
Üst Alt