Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu bir oyuncu satisı olarak görmüyorum. Birşeylerin bedelini verdik. Riva/floryanin satışı olabilir, sermaye artırımının olabilirBu teabzonlılar mal… bu rakama barışı göndermeye can atan galatasaraylılar var… hayatlarının vurgunınu yapmışlar ağlıyorlar mı?
Bunu niye Trabzon’a veriyoruz? Devlete falan verirdik… bu tamamen Mallık başka birşey değil…Ben bunu bir oyuncu satisı olarak görmüyorum. Birşeylerin bedelini verdik. Riva/floryanin satışı olabilir, sermaye artırımının olabilir
Yunus ediyormu acaba daha? kankasi idi sanirimMuslera ve Icardi hâlâ takip ediyormuş bu şerefsiz bücürü.
Linke tıklayınca gördüm.
Büyük takımlara diyor.
Ekli dosyayı görüntüle 301704
Güncel meseleler
10 Temmuzda yorumlanmış..
40 milyon Galatasaraylının yüzde kaçı 5 milyon dolara takımını değiştirmez ?
Vardır illaki de yüzde 10 u geçer mi bu sayı..
İnsanlar 1000 lira ödememek için 40 tane yalan atıyor
Çoğunluk fakirlikten kırılıyor..
Evden kiracı çıksa aidatı ödemeden kaçıyor
Başka birisine borcunu öde diyorsun , ahlaksızca özel değerlerini TEKLİF ediyor
Ama sorsan kimse takımını , dinini , önemli değerlerini değiştirmez PARA için
O zaman benim hayatta gördüklerimin hepsi bir RÜYA yahut HÜLYA![]()
Bu mahzen fikri aklıma yattı, başka türlü bu g.t acısını tarif edemiyorum.Büyük kısmına katılmakla birlikte, para için bir yere gidebilir ama ''Türkiye'nin en büyük ve şerefli kulübüne geldim'' tarzı açıklamalar yapması karaktersizlik.
Yeni takımıma katıldım, şampiyonluk için elimden geleni yapacağım tarzı konuşsa kimse sallamaz ki çok da iyi bir topçu olmadığını hepimiz biliyoruz.
Florya'da mahzene kapatıp işkence etmişler gibi tavırları iğrenç ve itici
Türkiyenin en şerefsiz takımına, Türkiyenin en şerefsiz kanadı geldi. İnsan kendinde ne az ise onu çok konuşurmuş. Bu cüceninde olayı bu. Şerefsizin tekiBüyük kısmına katılmakla birlikte, para için bir yere gidebilir ama ''Türkiye'nin en büyük ve şerefli kulübüne geldim'' tarzı açıklamalar yapması karaktersizlik.
Yeni takımıma katıldım, şampiyonluk için elimden geleni yapacağım tarzı konuşsa kimse sallamaz ki çok da iyi bir topçu olmadığını hepimiz biliyoruz.
Florya'da mahzene kapatıp işkence etmişler gibi tavırları iğrenç ve itici
Amerika'da demokratlar cumhuriyetçiler