Sami Taha Özkan
Sarı Üye
- 12 Haziran 2025
- 600
- 218
- 63
Renklerimiz öyle güzel seçilmiş ki çocuklar bizim takımın renklere bayılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamasi onemli degil ki aleni dusmanlik yapan bir takim var karsi tarafta ayrica gelip Kerem icin tesekkur bile etmediler.Boyle pislik bir takima iyilik yapilmaz izin verdigin oyuncu gelir gelmez seref edebiyati yapti.Yoksa oynamis oynamamis onemli degil Allahin izniyle yine biz sampiyon olacaz bence hicbir taraftarin bu konuda cekincesi yok.AKtürkoğlu Benfica'da da nerdeyse her maç 60-70 gibi çıkıyordu en geç. 3 günde bir maç oynarken az çok bir kondisyon sorunu yaşıyor. Ondan dedik sezon başı, boşverin Avrupa gruplarında oynaması işimize bile gelir. Nice maçında oynamasa bu maç belki ilk yarı daha iyi oynar ve/veya belki 45'de çıkmaz ikinci yarı maçı çözen kritik golü atardı.
Hangisine Gülsem bilemedim
7 m euroyu duyunca gider dedim ama Benf salmaz demiştim fiyatı düşürünce, uza şimdi.fenere gitmez diye arka çıkıyordun şimdi dalga ayağı yapıyon
enteresan
Ben beğeniyorumZeki Yavru TS'den ayrildiktan sonra oyununu acayip gelistirdi. Yasina ve hizina gore cok iyi oynuyor. Olgun oynuyor, duran toplari da iyi. Cok ilginc bir oyuncu.

Asıl canımı sıkan akıl almaz top kaybı. Kerem'in top kayıpları en azından beceriksizlik ve şuursuzluktan. Bunun yaptıklarını ancak sarhoş adamın yapacağı tarzYanlız şöyle bir şey var Bayern taraftarının Sane için yaptığı yorumları biz de kerem için yapiyorduk iki taraf da haklı çıktı
![]()