Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

İsmail Kartal fenerde mit mertebesine yükselmiş beyler, yetmemiş "Demoklesin Kılıcı" da olmuş sallanır dururmuş, bu miti nasıl yıksın şimdi bu adamlar, işleri zor hak verdim 😔

Ekli dosyayı görüntüle 305310

3 kez gelmiş tek şampiyonluğu olmayan adamı mit yapmışlar :D . Terim'in 8 şampiyonluğu var 3 kere kovuldu her dönemde eleştirildi. Fb'nin tarihinde Terim gibi bir adam olsa Kadıköy'de her sokağın başında heykeli olurdu.

3 kez gelmiş tek şampiyonluğu olmayan adamı mit yapmışlar :D . Terim'in 8 şampiyonluğu var 3 kere kovuldu her dönemde eleştirildi. Fb'nin tarihinde Terim gibi bir adam olsa Kadıköy'de her sokağın başında heykeli olurdu.
Aynı şeyi düşündüm, bizde demoklesin kılıcı Terim, adamlarda İsmail...

Neasıl yeneceksin ki 😄

Her sokakta heykeli olur muydu bilmiyorum ama Bahariye'deki boğa heykelinin yerinde Fatih Hoca'nın billurlarının heykeli olurdu ondan eminim. Tapınma hareketi yapmadan, öpmeden hiçbir fenerli o heykelin yanından geçip gitmezdi.

Her sokakta heykeli olur muydu bilmiyorum ama Bahariye'deki boğa heykelinin yerinde Fatih Hoca'nın billurlarının heykeli olurdu ondan eminim. Tapınma hareketi yapmadan, öpmeden hiçbir fenerli o heykelin yanından geçip gitmezdi.
Bu arada FT hocamın taştaşları > FB tarihi diyebiliriz bence rahatça.
20251009_003515.webp

Kaloriferci dedikleri adama şimdi sör diyolar sonrada akıllanıyorlar uyanıyorlar diyonuz bunlara yav
Geriden dünyayı yeseler uyanmaz bunlar daha

Adamlar Anelka'yi öyle gözlerinde büyütüp kendilerine efsanevi büyük bir performans vermis oldugunu saniyorlar ki suna bak:

Ekli dosyayı görüntüle 305253
Ilk yarim senesinde 14 maç 4 gol 3 assist
Ondan sonraki sezonda 25 maç oynamis 10 gol 6 assist.

Fenerin full sike sezonlarindaki forvetin 10 gol atmis ama Icardi'den falan üstün görüyorlar birde öyle böyle degil.
Elle atılan ve gelen şampiyonluk için efsane diyor sokukbahçeliler. Herkes hatırlar

Geri
Üst Alt