- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.351
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilemedim yaŞomanskiden kötü değil diyebiliriz aslında
Bence net kötü ya.Şomanskiden kötü değil diyebiliriz aslında
Kuduruyor oçları kuduruyor.
Ulkemizde buna izin verirler mi bilmiyorum ama normal sartlarda is oraya dogru gidiyor.fb bjk ikiside bizim gucumuzun farkinda ilerleyen yillarda birbirlerine daha da cok destek olacaklar.Bu sözde rakiplerimiz beni artik güldürmüyor bile. Hepsi midemi bulandırıyor. İnşallah şöyle 10 sene üst üste şampiyon oluruz da azalarak, delirerek biterler.
Müsaade etmeyeceklerdir.Ulkemizde buna izin verirler mi bilmiyorum ama normal sartlarda is oraya dogru gidiyor.fb bjk ikiside bizim gucumuzun farkinda ilerleyen yillarda birbirlerine daha da cok destek olacaklar.
Futbolu saha dışına cikarmakla Galatasarayi yenemeyeceklerini hala anlamadılar derim ben de o zaman. Bence fb seneye düzelecek. Bu sene inanılmaz para harcadılar ama 4.bile zor oluruz diyenlerin sayısı çok yüksek. En azından taraftar nezninde akillaniyorlarUlkemizde buna izin verirler mi bilmiyorum ama normal sartlarda is oraya dogru gidiyor.fb bjk ikiside bizim gucumuzun farkinda ilerleyen yillarda birbirlerine daha da cok destek olacaklar.
Ben siyasilerin daha cok mudahale edecegini dusunuyorum.Müsaade etmeyeceklerdir.
Onun bunun evladı Trabzon fener maçını hatırla…
Ha bide Sağ sol geri sağ sol geri dayı var. Tespitleri muhteşem.Piyasada kafası çalışan 2 fbli kaldı
1)Delil isimli şahıs
2)Serhat
Gala tarihinin en şaçma olayıdırŞampiyon hoca gönderilmez. Şampiyon Lucescu'yu gönderdikten sonra resmen karanlık çağa girmiştik.