Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.183
- 5.690
- 1.983
Birazda bununla tşşk geçelim
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fena Osimhen korkulari var bunlarin.Onun gibi oyuncu ariyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman Toroğlu köpeğinin bir iddiası vardı neymiş Dursun tff başkanına gidip ekonomik olarak zor durumdayız bu sene şampiyon olmalıyız bize yardım et demiş.Bunların huyu bu. Asla sekmez.
Kendileri ne yaptıysa yaparlar sonra aynısı ile bizi suçlarlar. Her türlü pisliği bunlar yapsın. Sonra ne ala bizi suçlasın. Pislik ve şerefsiz dolu bir camia bunların ki.
Asensio ağrısı varmış, tedesco hastaneden çıkamamış, ederson, jayden 3 hafta sakatmış. Yalan dolan hepsi.
Kaç aydır maaş ödeyemiyorlar. Kendi yöneticileri söyledi. Kısa vade de 190 milyon euro nakit açığımız var diye. Gelecek senelerin gelirlerini kırdırıp bugüne kadar geldiler. Onlar da bitti. Sermaye arttırımı, arsa ödemelerini bile alıp kullandılar. Tüm bunlara rağmen hala 190 milyon euro acil para bulmaları gerekiyor.
Daha Uefa cezası da var. Para bile olsa şu durumda fena koyar bunlara.
Bu sene şampiyon olamadıkları anda seneye bu kadro bile lüks gelir onlara. Her bir oyuncuya deli gibi maaş veriyorlar. Tinercilerden bile beter duruma düşecekler.
İnşallah o güzel günleri hep beraber göreceğiz.
Biz ne yaparsak onu yapmaya çalışıyorlar dostum. Kendi Fatih Terimlerini arıyorlar, Avrupa'da başarılı olmak istiyorlar. Bizim istediğimiz futbolcuları istiyorlar hatta eskilerimizi transfer ediyorlar. Resmen kötü bir replikamız gibiler.Fena Osimhen korkulari var bunlarin.Onun gibi oyuncu ariyorlar
Birtek Avrupa da basarili olmak kismina katilmiyorum renkdas.Biz transfer yaparken Avrupa dusuncesiyle yaparken onlar bize rakip olma dusuncesiyle yapiyorlar amac lig sampiyonlugu onlarinBiz ne yaparsak onu yapmaya çalışıyorlar dostum. Kendi Fatih Terimlerini arıyorlar, Avrupa'da başarılı olmak istiyorlar. Bizim istediğimiz futbolcuları istiyorlar hatta eskilerimizi transfer ediyorlar. Resmen kötü bir replikamız gibiler.
70 puanla şampiyon olmuş bir fener var mesela74 puanla tarihte kim şampiyon olmuş ulan
şampiyon olduktan sonra hasta çocuğuyla dalga geçen şerefsizlerin ölmüşlerine kadar sövdü diyedirbu mallar niye OB'ye tutulmuş enteresan
Orada fenere sözdü bunlar niye üzerine alınmışşampiyon olduktan sonra hasta çocuğuyla dalga geçen şerefsizlerin ölmüşlerine kadar sövdü diyedir
o esas bjklilerin bestesi, onu söyleyerek sövünce pay çıkarmışlardır. şampiyonluğa giden galatasaraysa beşiktaşlısı da fenerli, fenerlisi de beşiktaşlı zaten.Orada fenere sözdü bunlar niye üzerine alınmış