Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Saran ın açıklaması, biz şampiyonluğu falan bıraktık. 9 hafta sonra enkazı başkasına devredeceğiz, skarım sanki benden öncekiler şampiyon olmuş da ben mi uğraşacağım başımda bu kadar olay varken demek olmuş...
İyi de niye geldi niye gidiyor bu adam

Öyle demezler mi

Kendisinin bu kadar beceriksiz olacağını, kendisi de tahmin edememiştir...
Biz de de benzer sürekli başkanlığa aday olan metin Öztürk bir de adını unuttum bir tane daha vardı böyle her başkanlıklı aday olan bodur bir herif vardı, komik oylar alırdı bu adamlardan birinin Galatasaray’a başkan olması demek camianın sahipsiz kalması demektir . bunun da futbol takımını nereye götüreceğini az çok tahmin edersiniz . Sadettin saran da bunun güzel bir örneği oldu

Kerem abi Okan Buruk'u çok seviyorsun di mi
Okan Buruk u seviyorum ama öyle düşündüğünüz gibi tapacak seviyede değil... bize çok katkı verdiğini ve gittiğinde yerini doldurmak için çok fazla deneme yapıp kötü günler yaşayacağımızı düşündüğüm için bu kadar savunuyorum... Bir de ağabeylerimin isimleri hakan ve okan... ondan dolayı da ilk formayı giydiğinden beri başarılı olmasını istediğim ve farklı bir yere koyduğum birisi... adaşı olan ağabeyime de benzetirim tavırlarını falan... belki o yüzden de bir tık kayırıyor olabilirim.

Serhat Akın diğer Fb trollerinden ayırmak lazım. Önceden de eleştiriyordu hatta tek eleştirendi sonra vuruldu zaten.

Şu açıklama samimi geldi açıkcası bana.

Serhat Akın veya bir başkası, altı üstü bir futbolcu bunlar. Ne bir yöneticiler, ne siyasi kimlikleri var ne başka bir şey.

Hayatları top oynamakla geçmiş herkesin bana göre herkesten daha çok futbol hakkında konuşma hakkı var, yanlış da olsa doğru da olsa.

Hayatını sürekli koşarak geçirmiş bi insan için ayağının sakat kalmasının insanın psikolojik etkisini de es geçmemek lazım.

Ben üzülüyorum böyle şeylere.

Okan Buruk u seviyorum ama öyle düşündüğünüz gibi tapacak seviyede değil... bize çok katkı verdiğini ve gittiğinde yerini doldurmak için çok fazla deneme yapıp kötü günler yaşayacağımızı düşündüğüm için bu kadar savunuyorum... Bir de ağabeylerimin isimleri hakan ve okan... ondan dolayı da ilk formayı giydiğinden beri başarılı olmasını istediğim ve farklı bir yere koyduğum birisi... adaşı olan ağabeyime de benzetirim tavırlarını falan... belki o yüzden de bir tık kayırıyor olabilirim.
Kerem abi ben sana Okan Buruk'a tapıyorsun demedim

Okan Buruk eleştirisi de yapmadım

Sadece latifeyle karışık bir soru sordum niye zırhını çekip savunmaya geçtin hemen

Okan hocayı futbolculuk döneminden beri tanıdığım için ve haliyle Galatasaray'a ait güzel anılarımın %80'inde yer aldığı için ayrı bir seviyorum.
Okan hoca sonrası deneme-yanılma periyoduna girersek bence ağır batırırız. Arda olur veya bir başkası, dileğim gerçekten potansiyel bir yerli teknik direktörün güzel bir yükseliş yaşaması. Okan hoca sonrası çok önemli.

Aynı zamanda davulun sesi uzaktan güzel gelir. Başka hocaların eksiklerini değil hep pozitif taraflarını görüyoruz genelde. Fakat şunun altını çizmek lazım; Başakşehir'le şampiyonluk yaşamak + Akhisarla bizi ve feneri yenerek Ziraat Kupasını kazanmak, bunlar bir TD için büyük başarılar. Sebep ne olursa olsun çok ciddi 2 başarı. Bunların emsalini gösteren bir yerli hoca göremiyoruz. Bu nedenle dileğim Arda Turan'ın konferansta kupa kazanması, ne bileyim Shakhtar ile şampiyon yaşaması vs. Arkadan birilerinin yetişmesi lazım.

Geri
Üst Alt