- 21 Ocak 2010
- 72.905
- 51.329
- 5.003
Ulan birçoğu 100.000 taraftarı olan takımlara karşı 35 milyon taraftarı olan camia düşme mücadelesi mi verecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de niye geldi niye gidiyor bu adamSaran ın açıklaması, biz şampiyonluğu falan bıraktık. 9 hafta sonra enkazı başkasına devredeceğiz, skarım sanki benden öncekiler şampiyon olmuş da ben mi uğraşacağım başımda bu kadar olay varken demek olmuş...
Kendisinin bu kadar beceriksiz olacağını, kendisi de tahmin edememiştir...İyi de niye geldi niye gidiyor bu adam
Öyle demezler mi
Serhat Akın diğer Fb trollerinden ayırmak lazım. Önceden de eleştiriyordu hatta tek eleştirendi sonra vuruldu zaten.Bize sallayıp duruyordu tutmayınca bu formata geçmiş demek ki
Kerem abi Okan Buruk'u çok seviyorsun di miKendisinin bu kadar beceriksiz olacağını, kendisi de tahmin edememiştir...
Serhat Akın diğer Fb trollerinden ayırmak lazım. Önceden de eleştiriyordu hatta tek eleştirendi sonra vuruldu zaten.
Şu açıklama samimi geldi açıkcası bana.
Koc yaptirmis diye ima etmistiBunu kim vurdurdu kendi camiasından biri vurdurdu galiba
Biz de de benzer sürekli başkanlığa aday olan metin Öztürk bir de adını unuttum bir tane daha vardı böyle her başkanlıklı aday olan bodur bir herif vardı, komik oylar alırdı bu adamlardan birinin Galatasaray’a başkan olması demek camianın sahipsiz kalması demektir . bunun da futbol takımını nereye götüreceğini az çok tahmin edersiniz . Sadettin saran da bunun güzel bir örneği olduKendisinin bu kadar beceriksiz olacağını, kendisi de tahmin edememiştir...
Okan Buruk u seviyorum ama öyle düşündüğünüz gibi tapacak seviyede değil... bize çok katkı verdiğini ve gittiğinde yerini doldurmak için çok fazla deneme yapıp kötü günler yaşayacağımızı düşündüğüm için bu kadar savunuyorum... Bir de ağabeylerimin isimleri hakan ve okan... ondan dolayı da ilk formayı giydiğinden beri başarılı olmasını istediğim ve farklı bir yere koyduğum birisi... adaşı olan ağabeyime de benzetirim tavırlarını falan... belki o yüzden de bir tık kayırıyor olabilirim.Kerem abi Okan Buruk'u çok seviyorsun di mi
Serhat Akın diğer Fb trollerinden ayırmak lazım. Önceden de eleştiriyordu hatta tek eleştirendi sonra vuruldu zaten.
Şu açıklama samimi geldi açıkcası bana.
Saran zaten birakacak sezon sonu heralde bir yerden komut geldi Tedescoyu kovup birde tazminat cikarma diye, kime neyin ultimatomu vermis bu simdi?
Kerem abi ben sana Okan Buruk'a tapıyorsun demedimOkan Buruk u seviyorum ama öyle düşündüğünüz gibi tapacak seviyede değil... bize çok katkı verdiğini ve gittiğinde yerini doldurmak için çok fazla deneme yapıp kötü günler yaşayacağımızı düşündüğüm için bu kadar savunuyorum... Bir de ağabeylerimin isimleri hakan ve okan... ondan dolayı da ilk formayı giydiğinden beri başarılı olmasını istediğim ve farklı bir yere koyduğum birisi... adaşı olan ağabeyime de benzetirim tavırlarını falan... belki o yüzden de bir tık kayırıyor olabilirim.
Bana sormadın ama sormuşsun gibi cevap vereyim mi?Kerem abi Okan Buruk'u çok seviyorsun di mi
Buyur Nedim abiBana sormadın ama sormuşsun gibi cevap vereyim mi?
Buyur Nedim abi
Kendisinin bir iması var ama kişisel falan dediler sonra.Bunu kim vurdurdu kendi camiasından biri vurdurdu galiba