Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Vahdettin Varan : Victor Osimhen ağlama işareti yaptı. Bizle dalga geçti. Fenerasyonumuz gerekeni yapar umarım.

🤡

Serhat dumbugu Morinyo geldi sizin devriniz bitti eheueheuehe diyen, isine geldigi gibi sekilden sekile giren para avcisi zavallinin teki. Neden bu kadar seviliyor burada?
Vurulma hadisesi ve sonrasında yaşadıklarıyla adam camiasının ne olduğunu çok net anladı. Eskiden fanatik gıcık fbli olarak takılıyordu ama artık ciddi ciddi sorguluyor, eleştiriyor.

Yani o olaydan sonra Serhat artık farklı, adam gibi adam. Eleştiriyi hainlik olarak gören camiası onu afaroz etti. Ama adam doğruları çatır çatır konuşuyor. Artık kendisi çok farklı bir noktada. O yüzden haksızlık etmeyelim. Serhat düzgün biri.

Vurulma hadisesi ve sonrasında yaşadıklarıyla adam camiasının ne haly olduğunu anladı. Eskiden fanatik gıcık fbli olarak takılıyordu ama artık ciddi ciddi sorguluyor.

Yani o olaydan sonra Serhat adam gibi adam olarak takılıyor. Eleştiriyi hainlik olarak gören camiası onu afaroz etti. Ama adam doğruları konuşuyor. Artık çok farklı bir noktada.
Bu yaştan sonra doğru yolu bulup Galatasaraylı olacak inanıyorum... 😀

Vurulma hadisesi ve sonrasında yaşadıklarıyla adam camiasının ne haly olduğunu anladı. Eskiden fanatik gıcık fbli olarak takılıyordu ama artık ciddi ciddi sorguluyor.

Yani o olaydan sonra Serhat adam gibi adam olarak takılıyor. Eleştiriyi hainlik olarak gören camiası onu afaroz etti. Ama adam doğruları konuşuyor. Artık çok farklı bir noktada.
Mo vurulduktan once mi sonra mi gelmis Roger Ebert abi?

Abi bunları asla yenemezsin ya. :asd: Ben troll hesap zannettim ama değilmiş:

Geri
Üst Alt