Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu oğulcana fena ayar oluyorum. Bi boktan anladığı yok bi de analiz falan yapıyor
Vurulma hadisesi ve sonrasında yaşadıklarıyla adam camiasının ne olduğunu çok net anladı. Eskiden fanatik gıcık fbli olarak takılıyordu ama artık ciddi ciddi sorguluyor, eleştiriyor.Serhat dumbugu Morinyo geldi sizin devriniz bitti eheueheuehe diyen, isine geldigi gibi sekilden sekile giren para avcisi zavallinin teki. Neden bu kadar seviliyor burada?
Bu yaştan sonra doğru yolu bulup Galatasaraylı olacak inanıyorum...Vurulma hadisesi ve sonrasında yaşadıklarıyla adam camiasının ne haly olduğunu anladı. Eskiden fanatik gıcık fbli olarak takılıyordu ama artık ciddi ciddi sorguluyor.
Yani o olaydan sonra Serhat adam gibi adam olarak takılıyor. Eleştiriyi hainlik olarak gören camiası onu afaroz etti. Ama adam doğruları konuşuyor. Artık çok farklı bir noktada.
Mo vurulduktan once mi sonra mi gelmis Roger Ebert abi?Vurulma hadisesi ve sonrasında yaşadıklarıyla adam camiasının ne haly olduğunu anladı. Eskiden fanatik gıcık fbli olarak takılıyordu ama artık ciddi ciddi sorguluyor.
Yani o olaydan sonra Serhat adam gibi adam olarak takılıyor. Eleştiriyi hainlik olarak gören camiası onu afaroz etti. Ama adam doğruları konuşuyor. Artık çok farklı bir noktada.
Bilmiyorum. Sanırım önce gelmiştir.Mo vurulduktan once mi sonra mi gelmis Roger Ebert abi?
Ben troll hesap zannettim ama değilmiş: