Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Latinler iyidir sıcak kanlı insanlardır. Gönül gözleri de gelişmiştir. Uçlarda yaşarlar biraz duygularını, Türklere benzerler biraz.. Zaten Chavez gibi bir de aykırı liderleri var. Kaset falan yapmış kendine iki de bir çıkıp Bush'a You are donkey you are donkey ( sen bir eşeksin ) diyordu.

Latinler iyidir sıcak kanlı insanlardır. Gönül gözleri de gelişmiştir. Uçlarda yaşarlar biraz duygularını, Türklere benzerler biraz.. Zaten Chavez gibi bir de aykırı liderleri var. Kaset falan yapmış kendine iki de bir çıkıp Bush'a You are donkey you are donkey ( sen bir maymunsun ) diyordu.

Eşek olacaktı o :p

Ben de şöyle doğal güzelliklerin olduğu bir ülkede yaşamak isterdim. Değişiklik olurdu. :)

Onlarda mı yüksek sesle konuşuyor? Latinler genelde yüksek sesler konuşuyordu. Hatta sürekli neden kavga yapıyorlar diye düşünürken sonradan bunun onlara ait bir özellik olduklarını anladım..

Onlarda mı yüksek sesle konuşuyor? Latinler genelde yüksek sesler konuşuyordu. Hatta sürekli neden kavga yapıyorlar diye düşünürken sonradan bunun onlara ait bir özellik olduklarını anladım..

Yüksekten ziyade hızlı konuşuyorlar...

Özellikle Karakas'ta kaldığımda zorlanmıştım...:o

Ben de şöyle doğal güzelliklerin olduğu bir ülkede yaşamak isterdim. Değişiklik olurdu. :)

Sen ilkönce Türkiye'yi bitir sonra açıl bence. Bu arada Norveç güzeldir doğal güzellik açısından. Avustralya'da çok güzel diyorlar ama bilmiyorum.. Ben Uzakdoğu'yu görmek isterdim. İyi kötü Doğu ve Batı hakkında bir bilgimiz var kültürlerini az çok biliyoruz fakat Uzakdoğu daha halen bir gizem.. Bilmiyorum belki giden olmuştur burdan..

Iyi ramazanlar Selen

Sahur olunca haber verirmisiniz corba yapiyom da.

Mutfaq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt