Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
"Oruç tutuyor musun?""Oruç tutuyor musun?" ile başlıyor. Gerisi bu kadar saçma olmayı başaramıyor. Hepsi bunun gölgesinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Oruç tutuyor musun?""Oruç tutuyor musun?" ile başlıyor. Gerisi bu kadar saçma olmayı başaramıyor. Hepsi bunun gölgesinde.
"Oruç tutuyor musun?"![]()

forumda çok hazır cevap arkadaşlar var bir çok üyenin bunlara yetişemediğinden dolayı beyni yandıİşte hazırcevaplıkta aradığım seviye![]()
@Keramettin TANRIVERDİErsin Şen belli ki bu yazmak istediklerini kafanda tasarlamış bir hareket bekliyordun üyelerden. Ancak attığın ateşler benim sağımdan solumdan geçip gider. Çünkü bu yazdıkların zerre ilgimi çekmiyor. Merak etmiyorum. İnananlar da inanmayanlar umurumda değil. Kim neye nasıl inanıyorsa inansın. Orada yazmak istediğim “eğer inanıyorsanız açın kuran okuyun, şarlatanlara sormayın” demek istemiştim.
İki gündür mıknatıs gibi ilginç karakterleri çekiyorum üzerime. Sanırım biraz uzaklaşmak iyi gelecek.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilip bilmeden sey etme yavmillet konu aciyor. suc benim oldu yine.
Mevzu Ersin Sen hay allam ya
Konuşurum ben
Ersin baba sende beni millet diye hemen satmışsın oldu mu şimdi bu?millet konu aciyor. suc benim oldu yine.
Mevzu Ersin Sen hay allam ya
Tabii ki hazreti muhammed allahın şeriatını tamamlamak üzere gönderilmiş son peygamberdir...Tabii ki tamamlayıcıdır ve en büyük yardımcısı ile kaynağı kelamullahtır...Hürmetler...Nasıl yani kuran var olan bir düzeni tamamlayıcı ya da revize eden bir materyal midir?Çok daha farklı sorular ortaya koyabilirim bu yorumunuzun üzerine ve iş işin içinden çıkılmayacak bir hal alır.
Ama art niyetli değiller cehalet söz konusu o kadar...Bu hocalar ve şeyhlerle de cehalet ortadan kalkmaz...Bir uç Yaşar Nuri diğer uç Cübbeli olursa ortada da gayet tabii ki playboy adnan olur...Türkiye'de çoğu Müslüman hurafe Müslümanı
Tabii ki hazreti muhammed allahın şeriatını tamamlamak üzere gönderilmiş son peygamberdir...Tabii ki tamamlayıcıdır ve en büyük yardımcısı ile kaynağı kelamullahtır...Hürmetler...
Ersin saçma sapan yorumlar yapma da gel hasbihal edek nasılsın?
Ersin baba sende beni millet diye hemen satmışsın oldu mu şimdi bu?
Onu bunu bırak da ersin nasılsın? Gündüzleri yoksun hep geceleri buradasın?senin dassagini yerim ben. benim bir insani satacagimi aklindan bile gecirme.
ben bir insanin yuzune babam dahi olsa gercegi soylerim. karsimdakinin ruhu incinirmis, kicinin kili kivrilirmis, tuyu urperirmis beni pek ilgilendirmez. cunku bunlarin anlamsiz seyler oldugunun farkindayim. sen degilsin. O yuzden beni soguk goruyorsun(uz)
Ben romantik bir adam olamiyorum. Ama samimiyim.
Essek gibi anirdim bundan daha samimi bir sekle girer mi insan?