Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani Uğur Güzel yazısının üstüne gel diyor Kubilay Üstat...Haa şimdi tıkla ve yoksay beni ve paşalarımıNerde bu tuş yawwwwww..............
Üyenin avatarındaki ismine tıkla yoksay butonunu göreceksin.
Ersin şu forumda fikirlerine en çok değer verdiğim adamlardan birisin en başından beri![]()
Burda bir üstad varsa eğer,o da sensin.Hürmetler...Yani Uğur Güzel yazısının üstüne gel diyor Kubilay Üstat...Haa şimdi tıkla ve yoksay beni ve paşalarımıArtık toz pembe liboş bir dünya seni bekliyor...Hürmetler...
Ben de aynen üstat çok gıcık oluyordum bana ninnoş geliyordu meğerse sözünün eriymiş...Malum yeniyim forumda...BROTHER FOREVERErsin şüphesiz özel bir GSC üyesi. Bir insanın anırarak saygınlık kazanacağını düşünmezdim, şaka yapmıyorum ha ciddiyim. Anırdıktan sonra cidden saygı duymaya başladım, az buz bir medeni cesaret değil. Bir de şapşik köpeği var hayvanları ve hayvanseverleri her daim sevmişimdir.
Eyw. Hallettim dost...Üyenin avatarındaki ismine tıkla yoksay butonunu göreceksin.
Nasılsa görmeyeceğin için rica ederim diyeceğimEyw. Hallettim dost...
Bunca senedir hiç istemediğimiz bişeyi yapıp buna da mecbur kaldık maalesef...
eyvallah emmoğlu...Ekli dosyayı görüntüle 23075 Burada hocam.
bilmukabele görünmez olmak da ayrı bir güzeleyvallah emmoğlu...
sen bu şive tercüme etmeyi blue dan mı kaptın emmoğlu..
Bana gaz veripde ramazan başlığına video attırmaya çalışma şimdi ersin..kalbini acarak dinle sende anlarsin Tamer ustad.
O kaderine aniriyor.
Tarkandan daha guclu bir sese sahibim, azer buldulden muslumden daha yanik soyluyom.
sesim var, gucluyum, malafat baltanin sapi gibi. benim megasatardan neyim eksik demek istiyor.

Bana gaz veripde ramazan başlığına video attırmaya çalışma şimdi ersin..
Biz kırk kişiyiz, kırkımızda birbirimizi biliriz..![]()
Tamam ersin zirvede bırak...anirmayi bile trend yapacaz ustad. unluleride anirtacagiz.
olabilecek iste en guzel zihniyet bu. hayatin hic bir sesinde ve seklinde cirkinlik gormeyen, sadece pozitif yasayabilmek
Kotuluk, cirkinlik kafada. sen birseyi cirkin bulursan cirkinlik senin beyninde. kotu olan kotu oldugunu dusundugun kisi veya bir obje degil.
kotu olan icinde kotuluk olan. Kotu dusunen degil, kotuyu dusunen. Kotu dusunmek yani basa kotu birseyin gelebilecgini dusunmek survival bir his. icgudu. Ama baska bir insan hakkinda kotu dusunmek 'kotuyu dusunmek' olur . bu dusunce seklinden arinmamiz lazim. eger huzurlu bir hayat istiyorsak olmazsa olmaz.
100 sene sonra kotuyu dusunmek teknolojininde yardimiyla elimine edilebilir umarim. Yoksa insan oglunun sonu yine insanoglundan olur.
dinler, ilaclar vs bunlar hep iste o kotulugu icimizden atmak icin bizim icat ettigimiz seyler.
cunku bilmiyoruz. hayati bilmiyoruz.
bizim gibi bilmeyenlerin biliyolarmis gibi bize masal anlatislariyla geciyor hayat.
anirmayi bile trend yapacaz ustad. unluleride anirtacagiz.
olabilecek iste en guzel zihniyet bu. hayatin hic bir sesinde ve seklinde cirkinlik gormeyen, sadece pozitif yasayabilmek
Kotuluk, cirkinlik kafada. sen birseyi cirkin bulursan cirkinlik senin beyninde. kotu olan kotu oldugunu dusundugun kisi veya bir obje degil.
kotu olan icinde kotuluk olan. Kotu dusunen degil, kotuyu dusunen. Kotu dusunmek yani basa kotu birseyin gelebilecgini dusunmek survival bir his. icgudu. Ama baska bir insan hakkinda kotu dusunmek 'kotuyu dusunmek' olur . bu dusunce seklinden arinmamiz lazim. eger huzurlu bir hayat istiyorsak olmazsa olmaz.
100 sene sonra kotuyu dusunmek teknolojininde yardimiyla elimine edilebilir umarim. Yoksa insan oglunun sonu yine insanoglundan olur.
dinler, ilaclar vs bunlar hep iste o kotulugu icimizden atmak icin bizim icat ettigimiz seyler.
cunku bilmiyoruz. hayati bilmiyoruz.
bizim gibi bilmeyenlerin biliyolarmis gibi bize masal anlatislariyla geciyor hayat.
şu anda tamer ile derin mevzulara girdiler araya girme kaynarsın.Tamam ersin zirvede bırak...
Sıkıntı yok tamer renktaş beni görmüyor dur bir hürmetler edip geleyimşu anda tamer ile derin mevzulara girdiler araya girme kaynarsın.
HÜRMETLER...Sen herkesi kendin gibi iyi niyetli sanarak polyanna hayatı yaşamayı seçebilirsin.
Ama ben senden bir tık daha gerçekçiyim bu konuda. Mesela mesajında belirginleşmişmiş olan konuyla alakalı olarak 2. dünya savaşı öncesinde sınırsız enerji potansiyelini insanlık için değerlendirme amaçlı başlayan projeler sonunda insanlığın en büyük tehdidi oldu ve insan yararına kullanılması çabaları tekelleşerek savaş sebebi sayılır hale geldi.
senin bahsettiğin kafalardaki öcü düşünceleri elemine etme icadını öcü fikirli otoriteler insan terbiye etme aracı olarak kullanıp robot kafalı uluslar yaratmak için kullanırlar. makinaya bağlayıp hangi şirketin ürünlerini kullanıp kullanmayacağını sana bilinçaltı şeyi yaparlar. Bilmem anlatabildim mi...İnsanoğlunun sonu o iyiniyetli umutlar beslediğin teknolojinin elinden bile olabilir çaktırmadan .
Bu dünyada öcülerin yetkisini elinden alamadığın sürece dünya tehdit altında demektir.
Kötü olan normal insanların kötü şeyler düşünmesi değil; gerçek kötü, öcü insanların kötü ve yanlış şeyleri yaparak yada SÖYLEYEREK iyi insanları empoze ile kötü olmaya yada kötüye destek vermeye davet eder olması yada zorlamasıdır..
Herşeyin alenen yapıldığı ama kimsenin dikkatini çekmediği bariz gerçekler ne zaman derin olay sınıfına girdi ki...şu anda tamer ile derin mevzulara girdiler araya girme kaynarsın.
Kafa açıcı demeyip derin dediğim için ağzımada vurmak istermisin?Herşeyin alenen yapıldığı ama kimsenin dikkatini çekmediği bariz gerçekler ne zaman derim olay sınıfına girdi ki...
Derin denilen şey, kimsenin sahibinden başka bilmediği olayları içerir..
bahsedilen herşey meydanlarda zaten ki...
@serkoş sen misin bu...Kafa açıcı demeyip derin dediğim için ağzımada vurmak istermisin?

eğer sensen aramızda ağza mağza vurmanın lafı olmaz canın sağolsun..