Randers Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Allah Allah hoca Mohamed'i oynatıyor gözlerimiz yaşardı.

Gerçi ilk hatasında kenardan sövüp 45'de oyundan çıkarabilir.

yedlin neden 11 piyasa yapsın diye mi oynatıyoruz yoksa taçtan gene bize gol yedirtmesi için mi anlamadım

gerekliydi heral..... fakat bu denli rotasyonlu rosterın piesvi maçındaki takımdan kuvvetli olması da dikkat çekmiştir 🥴 yani babel bile yok. en azından bazı rtaşların babeli oynatmıyor diye hocayı tebriğe boğmalarnı beklerdim
Ziyadesiyle üzücü bir durum bu ağabey.

babel konusuna gelirsek emre karşısında babeli tercih eder birçok rdaşımız sanki gibi

Sıkıntı olacak yeri şimdiden yazayım.

PvA çıkınca dönemiyor Yedlin'de öyle ve çıkmayı çok seviyorlar.

Giresun maçında kavga dövüş derken unutuldu ama PvA hücumda son topları rezalet kullandı.

İlerde her hatalı top kullandığında çok ciddi kontralar yedik. Yedlin ile birlikte bu risk x2 oluyor.

O yüzden birinin daha dengeli kalıp mantıklı oynaması lazım.

Yedlin hadi bir kendine gel be
Akbaba (n)

Onun dışında iyi

Tahmin etmistim Akbaba'yi. Emre Kilinc icin mutluyum Kerem ile gormek lazim birlikte tabi gonul ister Cicaldau olsun ama maalesef. Rotasyon bekleniyordu tabi. Mecburen Yedlin var. Akbaba yerine yedeklerde de cok uygun bir isim yok. Emre K. daha icte oynatilip kanatlar BAY ve Kerem olabilirdi belki.

Mosy hatay macinda oynamaliydi taraftar ile berabe, böyle yine zora sokuyor oyuncuyu.

Şu ara 3er gün 4er gün arayla maça çıkıyoruz
Yedlin tercihini anlarım da keşke ligde mi oynatsaydık hocam

Ulan Sanki Hollywood filmi gibi bir de animasyon yapıyorlar....

Bunun için mi? BU oyuncular için mi ?

kafamdaki soru isaretleri nacizane;

*emreler ortada tempo konusunda,ritim konusunda soru isareti tarafim adina.

alpaslan ~ yedlin tarafi keza uyum ve rakibi karsilama konusunda,birlikte oynama konusunda ve de salt alpaslan ozelinde de soru isareti oldugunu bir onceki mesajimda deginmistim. umarim basarili bir performans sergiler/ler.

mustafa nin kac pas alacagi da ayrica soru isareti. kerem,emreler umarim sade ve basit oynayip bolca gorur kendisini....

takim agirlikli olarak yerden oynamaya yatkin bir tipoloji agirlikli 11 gorunumunde...

psv deplasman macindaki uyumsuzluk,ritimsizlik,hatlar arasi baglantisizlik umarim bu macta yasanmaz.
< ; > rakip randers, gorece olarak bir psv kadar bu tur aleyhte acik verdigimiz yonlerimizi one cikarmayabilir/zorlama anlaminda ,,, < kadro ve buna ilintili oyun anlaminda defolarimizin cikmasi anlaminda -

< ; kim bilir.... sayet psv'ye yakin organize ve tempolu olurlarsa, ustte belirttigim defolarimizi tekrar yasamamiz olasi. umarim idmanlarda iyi calisilmistir rakip ve kendi kurgumuz...
sans bulacak oyuncular bu sansi firsati iyi degerlendirmeliler bence.

akla kara 2.yari ortaya cikar bu mac ozelinde bu aksam. oyuna dokunuslar hoca adina onemli kritik...
girenlerin zamanlamasi ve dogru isimlerin girip dogru isimlerin cikmasi bu baglamda iyi olmali .

rakip adina nacizane gorusumu mac basliginda yazmistim detaylica...
bu aksam 442 ile cikacaklar gozlemledigim kadariyla...
mac basliginda da dedigim gibi sag be ve sag kanada dikkat edilmeli...birde forvet arkasi oynayan hammer ,ve yani ve onundeki kanat forvet tipolojisindkei egho dikkat edilmesi gereken ikililer....

Kadrodan daha kotu olan birsey varsa o da aciklanis sekli. O nasil video, hazirlayan izlememis mi acaba?

Geri
Üst Alt