kafamdaki soru isaretleri nacizane;
*emreler ortada tempo konusunda,ritim konusunda soru isareti tarafim adina.
alpaslan ~ yedlin tarafi keza uyum ve rakibi karsilama konusunda,birlikte oynama konusunda ve de salt alpaslan ozelinde de soru isareti oldugunu bir onceki mesajimda deginmistim. umarim basarili bir performans sergiler/ler.
mustafa nin kac pas alacagi da ayrica soru isareti. kerem,emreler umarim sade ve basit oynayip bolca gorur kendisini....
takim agirlikli olarak yerden oynamaya yatkin bir tipoloji agirlikli 11 gorunumunde...
psv deplasman macindaki uyumsuzluk,ritimsizlik,hatlar arasi baglantisizlik umarim bu macta yasanmaz.
< ; > rakip randers, gorece olarak bir psv kadar bu tur aleyhte acik verdigimiz yonlerimizi one cikarmayabilir/zorlama anlaminda ,,, < kadro ve buna ilintili oyun anlaminda defolarimizin cikmasi anlaminda -
< ; kim bilir.... sayet psv'ye yakin organize ve tempolu olurlarsa, ustte belirttigim defolarimizi tekrar yasamamiz olasi. umarim idmanlarda iyi calisilmistir rakip ve kendi kurgumuz...
sans bulacak oyuncular bu sansi firsati iyi degerlendirmeliler bence.
akla kara 2.yari ortaya cikar bu mac ozelinde bu aksam. oyuna dokunuslar hoca adina onemli kritik...
girenlerin zamanlamasi ve dogru isimlerin girip dogru isimlerin cikmasi bu baglamda iyi olmali .
rakip adina nacizane gorusumu mac basliginda yazmistim detaylica...
bu aksam 442 ile cikacaklar gozlemledigim kadariyla...
mac basliginda da dedigim gibi sag be ve sag kanada dikkat edilmeli...birde forvet arkasi oynayan hammer ,ve yani ve onundeki kanat forvet tipolojisindkei egho dikkat edilmesi gereken ikililer....